Animatie op maat

Animatie op maat

Animatie op maat.

Animaties worden steeds populairder. Dat komt omdat ze breed inzetbaar zijn. Een animatie op maat is een effectief communicatiemiddel omdat de combinatie van geluid en beeld de boodschap sterk overbrengt. Een animatie video wordt vaak ingezet voor begrijpbaar maken van producten, processen en technieken.

Bij een animatie op maat  wordt de animatie helemaal naar jouw gemaakt. Zie het al een auto die je helemaal naar wens kunt samenstellen. De kleuren, vormen en karakters, alles is te maken zoals jij het graag wilt.
Naast een animatie zijn er nog andere types en stijlen van animaties zoals: motion graphics en  uitleganimaties.

Ben je naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend gesprek in.

Plan een

gesprek

Ik wil graag een gesprek inplannen

Werkwijze animatie op maat.


Voor een animatie op maat werken we altijd volgens een vaste werkwijze.
Het begint bij een brainstorm, Daarna wordt jouw animatie geheel op maat gemaakt.
Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.
Lekker overzichtelijk.

1. Brainstormen

Een goede animatie begint met een goed idee. Hierbij zetten wij het doel en de doelgroep altijd voorop. Zo creëren we een animatie die aansluit op jouw wensen én een animatie die jouw doelgroep aanspreekt.

2. Script schrijven

Een animatie op maat is een samenspel van een goed idee, een mooi ontwerp en de juiste voice-over stem. Voor de tekst die de stem in gaat spreken moet een script geschreven worden. Dit script schrijven wij op basis van informatie van jouw bedrijf of organisatie.

3. STORYBOARD TEKENEN

In het storyboard wordt de animatie helemaal uitgetekend. Op deze manier krijg he al een goed beeld hoe uw animatie er uit komt te zien.

4. Animeren

Zodra het storyboard akkoord is, wordt de animatie gemaakt. Samen met de voice-over, muziek en geluidseffecten komt de animatie helemaal tot leven.

5. Oplevering

De animatie wordt opgeleverd. Je krijgt de mogelijkheid om feedback te geven. Deze feedback passen wij kosteloos aan. Als de animatie definitief is sturen wij je een downloadlink met de animatie.

Animatie laten maken | werkwijze Lionatwork

Onze animaties op maat.


Liever een eenvoudige stijl.

Voor een animatie op maat geldt vaak dat het een wat uitgebreidere animatievideo is. Heb je liever een eenvoudigere stijl, dan zou je eens naar een motion graphic moeten kijken.
Een motion graphic is een animatievideo met een meer zakelijkere, eenvoudige stijl.
Hiermee kun je op een heldere manier jouw product, proces of techniek uitleggen aan jouw doelgroep.

Wat kost een animatie op maat?

Doordat een animatie helemaal naar jou wens wordt gemaakt, is het niet eenvoudig om de kosten hiervan te noemen. De kosten van een animatie zijn afhankelijk van de lengte en de stijl van de animatie.  Je kunt een animatievideo zo goedkoop (of duur) maken als je zelft wilt.

Als het gaat om een animatie op maat, uitleganimatie of motion graphicwij hanteren voor al deze animatie dezelfde werkwijze.Bekijk hier onze vaste werkwijze voor het maken van een animatie.

 

Een animatie op maat laten maken?