Een animatiefilm

Het valt niet mee om een complex proces uit te leggen in een video. Gelukkig biedt een duidelijke animatiefilm uitkomst!

Waarom een animatiefilm laten maken?

In een animatiefilm wordt jouw boodschap in minder dan 90 seconden helder, simpel en effectief uitgelegd. Daarnaast heeft een animatie het voordeel dat het altijd gerealiseerd kan worden. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met weersomstandigheden, acteurs en locaties. Een animatie kan geheel op maat gemaakt worden zodat het past in de huisstijl van jouw organisatie. Zodra het script definitief is zorgen wij ervoor dat het beeld, de voice-over, muziek en geluidseffecten perfect op elkaar afgestemd zijn, zodat de animatie tot leven komt!

Keep it simple

Een effectieve animatiefilm is kort en bondig. Hierdoor is het goed deelbaar op social media kanalen waaronder Facebook of Twitter. Om een korte en bondige animatie te krijgen komt er veel kijken bij het schrijven van een correct script. Perfecte volledige zinnen zijn niet nodig. De kunst is om de zinnen zo kort en duidelijk mogelijk op te schrijven. Zo wordt een uitleganimatie duidelijk  en begrijpelijk voor iedereen!

Sommige klanten hebben al een perfect beeld bij de stijl van de animatiefilm, welke voice-over onder de film moet komen en wat voor muziek ze graag horen. Heb jij dat perfecte beeld nog niet? Geen probleem! Lionatwork bespreekt samen met jou welke aspecten belangrijk zijn om terug te laten komen in de animatie en loopt het gehele proces door zodat er geen onduidelijkheden meer bestaan. Lionatwork helpt je graag om jouw boodschap te vertalen naar een originele uitleg animatie!

Bekijk een van de onderstaande animatiefilms