Een bedrijfsfilm

Veel mensen zien een bedrijfsfilm als een lange en saaie film, maar niets is minder waar!
Het is juist een film die de sfeer, passie en de gedachte achter het bedrijf op een frisse manier laat zien!

Lionatwork laat in 60 tot 120 seconden jouw bedrijf op een professionele manier zien aan iedereen die meer over het bedrijf wilt weten. Hoe een bedrijfsfilm eruit moet komen te zien, dat hangt af van de klant. Zo hebben wij in het verleden vele verschillende soorten bedrijfsfilms gemaakt.

Voor Expense Reduction Analysts heeft Lionatwork een aantal bedrijfsfilms gemaakt over klanten die zij hebben. Lionatwork heeft twee grote klanten (CED en Burg Groep) uitgelicht in twee aparte films. Het idee achter de films was dat de focus van de film niet over Expense Reduction Analysts moest gaan maar over de klanten die zij hebben. De klant geeft in deze films hun visie over kostenmanagement binnen hun bedrijf. Lionatwork heeft samen met Expense Reduction Analysts het script geschreven, een storyboard gemaakt en de films geproduceerd.

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm is tegenwoordig bijna een must geworden. Een film legt duidelijk uit wat iemand wil vertellen. Duidelijker dan tekst. Een bedrijfsfilm is uitermate geschikt als online marketingmiddel. De film kan op social media of jouw website een duidelijk beeld geven van het bedrijf. De film is overal inzetbaar en kan letterlijk op elk scherm afgespeeld worden.