CREATIVE CONTENT

Wij maken creative content. Content dat opvalt en zich onderscheidt van de rest. Op deze manier is de content  spraakmakend en trekt het de  aandacht voor jouw merk.

Wat is Creative content?

Wil je met jouw bedrijf opvallen op social media? Creative content zijn toffe afbeeldingen, foto’s of video’s die op een creatieve manier de aandacht van je doelgroep trekt. De spraakmakende creatieve content onderscheidt zich van de stroom aan content wat dagelijks op social media wordt geplaatst. Het doel is om de kijker, jouw publiek, fan te maken van jouw product of merk!  

Opvallen op social media

Als bedrijf is social media tegenwoordig noodzakelijk. Op deze kanalen houd je jouw doelgroep op de hoogte. Door de toenemende populariteit en gebruik van social media is het lastig om op te vallen. Het wordt dus ook lastiger om jouw doelgroep te bereiken. Met creatieve content en de juiste strategie zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep wél bereikt wordt.

Get social.

Get creative.

Instagram

Instagram is een social media platform dat vooral erg populair is onder jongeren. De content wat op Instagram wordt geplaatst zijn foto’s en korte video’s. Tegenwoordig wordt Instagram steeds meer gebruikt door bedrijven om hun producten of diensten te ‘showcasen’. Om op te vallen tussen de vele foto’s is het belangrijk om spraakmakende en creatieve content te maken.   

Instagram case

Facebook

Facebook is een wat ouder en breder platform dan Instagram. Op facebook is het ook mogelijk om teksten te plaatsen. De doelgroep dat gebruik maakt van Facebook is vrij breed: zowel jong als oud is actief op het platform. 
Door de vele gebruikers en content is het moeilijk om echt op te vallen. Daarnaast is het algoritme zo gemaakt dat Facebook aan de hand van interesses etc. bepaald wie jouw content te zien krijgt. Een oplossing hiervoor is het inzetten van een advertentie. Met een advertentie kunnen je zelf je doelgroep kiezen, ook wel ’targeten’ genoemd.

Facebook case
CASE Bakkes Barbertrain

Informatie over Creative Content ontvangen?