Eventfilm


Een eventfilm laten maken

Dus jij zoekt naar een manier om jouw event te laten zien aan het publiek? Kies voor een eventfilm en jouw event ziet er goed en gezellig uit!

Lionatwork kan opnames maken van beurzen, seminars, toespraken of festivals. Dit doet Lionatwork met een of meerdere camera’s, zodat alles wordt vastgelegd. De camera’s die Lionatwork gebruikt kunnen allemaal slowmotion opnemen, zodat speciale momenten nog toffer naar voren komen. Lionatwork heeft de afgelopen twee jaar het geluk gehad om Sweelpop vast te mogen leggen. Het event bestaat al vele jaren. Elk jaar komen er meer dan duizend bezoekers om te genieten van de muziek. In 2016 was Kraantje Pappie aanwezig en vorig jaar stond Lionatwork op het podium naast The Partysquad. Het meemaken van zo’n event is elke keer weer supertof!

Offerte aanvragen?

Prijs opvragen

Waarom een eventfilm?

Een eventfilm wordt gebruikt ter promotie van een event. Bezoekers kunnen het evenement herbeleven, maar ook degene die er niet zijn geweest krijgen een indruk wat er allemaal te doen was en wat zij allemaal hebben gemist. Bij de volgende editie zijn ze er wel bij!

1. Intake gesprek

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie. Dan komen de ideeën vanzelf!

2. Schrijven script

De goede ideeen vormen wij tot een script en opnameplanning.

3. Animeren

De animatie wordt aan de hand van het script geproduceerd.

4. Feedbackronde

Als klant krijgt u een 10 seconden versie toegestuurd. Hierop kunt u tijdig feedback geven.

5. Opleveren film

Nadat uw feedback is verwerkt en de animatie helemaal definitief is gemaakt, sturen wij het in een gewenst formaat naar u toe.

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons