Een eventfilm

Waarom een eventfilm laten maken?

Dus jij zoekt naar een manier om jouw event te laten zien aan het publiek? Kies voor een eventfilm en jouw event ziet er goed en gezellig uit! Een eventflim is uitermate geschikt om te delen op social media. De kracht van een eventfilm is dat bezoekers het graag willen herbeleven en door herkenbaarheid de film zullen delen en liken. Ook kan een eventfilm worden ingezet als marketingmiddel. Zet de film in als advertentie op verschillende social media kanalen en het event krijgt nog meer bekijks. Het event komt nog meer onder de aandacht en wellicht is de volgende editie nog succesvoller.

Een eventfilm wordt gebruikt ter promotie van een event. Bezoekers kunnen het evenement herbeleven, maar ook degene die er niet zijn geweest krijgen een indruk wat er allemaal te doen was en wat zij allemaal hebben gemist. Bij de volgende editie zijn ze er wel bij!

Lionatwork kan opnames maken van beurzen, seminars, toespraken of festivals. Dit doet Lionatwork met een of meerdere camera’s, zodat alles wordt vastgelegd. De camera’s die Lionatwork gebruikt kunnen allemaal slowmotion opnemen, zodat speciale momenten nog toffer naar voren komen. Lionatwork heeft de afgelopen twee jaar het geluk gehad om Sweelpop vast te mogen leggen. Het event bestaat al vele jaren. Elk jaar komen dezelfde bezoekers (en natuurlijk nieuwe) op het event om te genieten van muziek. In 2016 was Kraantje Pappie aanwezig en vorig jaar stond Lionatwork op het podium naast de partysquad. Het meemaken van zo’n event is elke keer weer supertof!

Recente eventfilms