Films

Een film laten maken

Je wilt voor je onderneming of organisatie graag een film laten maken. Maar welk type videoproductie past nou het beste bij je idee. Lionatwork heeft de afgelopen jaren verschillende videoproducties gecreëerd. Bedrijfsfilms, portretfilms, uitleganimaties, productfilms, eventfilms en documentaires, ze verwezenlijken allemaal het beoogde doel op een andere manier.

Lionatwork begrijpt dat het lastig is om te bepalen welk type videoproductie jouw doel het best bereikt. Hieronder kun je een type videoproductie aanklikken om te lezen of deze videoproductie het perfecte middel is jouw doel te bereiken.

Onze werkwijze

Mocht je ervoor kiezen om door Lionatwork jouw film te laten maken, dan komen wij graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij werken altijd volgens een vaste werkwijze.
Heb je al een idee voor film? Dan kijken we of het idee uitvoerbaar is en waar nodig vullen we het idee aan. Heb je nog geen idee? Dan gaan wij, samen met jou, het perfecte idee bedenken.
Als het idee definitief is, zal Lionatwork het idee verwerken tot script. Dit script is pas goed als jij daar goedkeuring op hebt gegeven. Is het script akkoord? Dan plannen we een geschikte draaidag. Op de draaidag hebben wij een shotlist bij ons, hierop staan alle op te nemen shots. Na het filmen rest alleen de montage nog. Wij hanteren altijd een gratis aanpassingsronde op de film. Op deze manier maken we samen de perfecte film!

All
Animatiefilm
Bedrijfsfilm
Documentaire
Eventfilm
Portretfilm
Productfilm