Films


Wij creëren verschillende videoproducties voor diverse opdrachtgevers. Wij gaan daarbij altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit!

Bedrijfsfilm

Laat uw bedrijf schitteren in uw eigen bedrijfsfilm

Productfilm

Toon de unieke eigenschappen van uw product in een productfilm

Eventfilm

Laat met een eventfilm zien hoe tof uw event was!

Portretfilm

In een portretfilm vertelt u over uw passie in een persoonlijk verhaal

Documentaire

Laat een proces of langdurig traject zien in een documentaire

Animatie

Een animatie is perfect om complexe kwesties uit te leggen.

Intake gesprek

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie. Dan komen de ideeën vanzelf!

Schrijven script

De goede ideeen vormen wij tot een script en opnameplanning.

Draaidag

Op de geplande dag filmen wij uw bedrijfsfilm aan de hand van het script.

Montage

Alle gefilmde beelden moeten natuurlijk een geheel vormen. Meestal neemt de montage 1 a 2 dagen in beslag.

Opleveren film

Nadat uw feedback is verwerkt en de film helemaal definitief is, sturen wij het in een gewenst formaat naar u toe.

Een film laten maken

U wilt voor uw onderneming of organisatie graag een film laten maken. Maar welk type videoproductie past nou het beste bij uw idee. Lionatwork heeft de afgelopen jaren verschillende videoproducties gecreëerd. Bedrijfsfilms, portretfilms, uitleganimaties, productfilms, eventfilms en documentaires, ze verwezenlijken allemaal het beoogde doel op een andere manier.

Lionatwork begrijpt dat het lastig is om te bepalen welk type videoproductie uw doel het best bereikt. Daarom komen we graag eens langs om kennis te maken en te bepalen welke film het best uw doel bereikt.

Onze werkwijze

De eerste stap is altijd een vrijblijven gesprek. Hierin gaan we samen kijken naar de best passende mogelijkheden. Wij werken altijd volgens een vaste werkwijze.
Heeft u al een idee voor film? Dan kijken we of het idee uitvoerbaar is en waar nodig vullen we het idee aan. Heb je nog geen idee? Dan gaan wij, samen met u, het perfecte idee bedenken.
Als het idee definitief is, zal Lionatwork het idee verwerken tot script. Dit script is pas goed als u daar goedkeuring op heeft gegeven. Is het script akkoord? Dan plannen we een geschikte draaidag. Op de draaidag hebben wij een shotlist bij ons, hierop staan alle op te nemen shots. Na het filmen rest alleen de montage nog. Wij hanteren altijd een gratis aanpassingsronde op de film. Op deze manier maken we samen de perfecte film!

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Disclaimer
Privacybeleid

Onze werkwijze

Volg ons