filmproducties


Wij kunnen verschillende videoproducties creëren. Met elke videoproductie proberen wij de kijker te raken en te enthousiasmeren. Wij gaan daarbij altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit!

Portretfilm

In een portretfilm vertelt u over uw passie in een persoonlijk verhaal

Documentaire

Laat een proces of langdurig traject zien in een documentaire

Animatie

Een animatie is perfect om complexe kwesties uit te leggen.

Een film laten maken

U wilt voor uw onderneming of organisatie graag een film laten maken. Maar welk type videoproductie past nou het beste bij uw idee. Lionatwork heeft de afgelopen jaren verschillende videoproducties gecreëerd. Bedrijfsfilms, portretfilms, uitleganimaties, productfilms, eventfilms en documentaires, ze verwezenlijken allemaal het beoogde doel op een andere manier.

Lionatwork begrijpt dat het lastig is om te bepalen welk type videoproductie uw doel het best bereikt. Daarom komen we graag eens langs om kennis te maken en te bepalen welke film het best uw doel bereikt.

Ik wil graag een offerte

Onze werkwijze

De eerste stap is altijd een vrijblijven gesprek. Hierin gaan we samen kijken naar de best passende mogelijkheden. Wij werken altijd volgens een vaste werkwijze.
Heeft u al een idee voor film? Dan kijken we of het idee uitvoerbaar is en waar nodig vullen we het idee aan. Heb je nog geen idee? Dan gaan wij, samen met u, het perfecte idee bedenken.
Als het idee definitief is, zal Lionatwork het idee verwerken tot script. Dit script is pas goed als u daar goedkeuring op heeft gegeven. Is het script akkoord? Dan plannen we een geschikte draaidag. Op de draaidag hebben wij een shotlist bij ons, hierop staan alle op te nemen shots. Na het filmen rest alleen de montage nog. Wij hanteren altijd een gratis aanpassingsronde op de film. Op deze manier maken we samen de perfecte film!

1. Intake gesprek

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie. Dan komen de ideeën vanzelf!

2. Schrijven script

De goede ideeen vormen wij tot een script en opnameplanning.

3. Animeren

De animatie wordt aan de hand van het script geproduceerd.

4. Feedbackronde

Als klant krijgt u een 10 seconden versie toegestuurd. Hierop kunt u tijdig feedback geven.

5. Opleveren film

Nadat uw feedback is verwerkt en de animatie helemaal definitief is gemaakt, sturen wij het in een gewenst formaat naar u toe.

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons