Filmbrochure

Filmbrochure, een creatieve toepassing voor jouw film

Lionatwork biedt het beste van twee werelden. Naast dat wij een bedrijfsfilm, productfilm, animatie of een andere leuke film maken kunnen wij nu ook een filmbrochure leveren. Dat is een brochure met binnenin een LCD-scherm. Op het scherm kan een film afgespeeld worden. Zo heeft u een schitterende brochure én een prachtige film in één.

De brochure is in verschillende vormen en maten te verkrijgen, waaronder A4, A5 of zelfs op visitekaart formaat. Ook is het LCD-scherm in verschillende maten te verkrijgen. Een filmbrochure is volledig op te maken naar uw huisstijl. De mogelijkheden van een filmbrochure zijn zeer divers. Samen met u kijken wij naar de best mogelijke optie.

De voordelen van een filmbrochure

Vorm te geven naar uw huisstijl 

Talloze opties

Al verkrijgbaar vanaf 1 stuk

Bedrijfspresentatie

U wilt uw potentiele klanten kennis laten maken met uw onderneming, met hetgeen waar u voor staat! U bent bij uw klant op gesprek geweest en heeft uw onderneming goed gepresenteerd. Na het gesprek moet de klant toch nog even intern bespreken wat u nou allemaal heeft gezegd. Wat heeft u nou ook alweer precies gezegd? Met een filmbrochure kan de klant in alle rust uw bedrijfspresentatie terugkijken. Zo vaak als ze maar willen!

Brochure

Een flyer of brochure laten drukken is tegenwoordig relatief goedkoop, maar het is ook een promotiemiddel dat ontzettend veel gebruikt is. Op een beurs heeft het gros van de standhouders een stapel flyers of brochures liggen. Maar wat nu als zo’n brochure tot leven komt met een film? U kunt zich op een beurs onderscheiden met unieke filmbrochure.

Direct mail

Persoonlijke benadering van klanten is nog steeds een zeer effectief middel om klanten te binden. Met een direct mail campagne met filmbrochures slaat u twee vliegen in één klap. U valt direct op én u verrast uw doelgroep met een persoonlijke video. Wedden dat uw lang blijft hangen bij de ontvanger?

Relatiegeschenk

Wilt u uw relaties omver blazen, dan is een filmbrochure het perfecte middel. Hiermee maakt u indruk op een wel hele unieke manier. Met een filmbrochure, geheel in de huisstijl van uw bedrijf, laat u uw bedrijfsfilm, bedrijfpresentatie, jaarverslag of een persoonlijke boodschap aan uw zakelijke relatie zien.

Uitnodiging

Organiseert u een evenement en wilt u uw gasten op een bijzondere manier uitnodigen. Verras uw gasten dan met een originele video-uitnodiging. Ontwerp de uitnodigingen op een manier zodat u uw gasten direct een gevoel van het evenement meegeeft. De video is de finishing touch. Dit evenement kunnen uw gasten zich niet aan hun voorbij laten gaan!

Visitekaartje

Als ondernemer krijgt u vaak visitekaartjes. Na een netwerkbijeenkomst komt u weer met een stapel visitekaartjes terug op kantoor. Wat gebeurt er met deze kaartjes. Verdwijnen ze in de la of bij de hoop van de vorige bijeenkomst? Met een visitekaart met video valt u zeker op. En grote kans dat de ontvanger uw kaartje ook weer aan anderen laat zien. Dat is nog eens extra promotie!

Menukaart

Als restauranthouder heeft u een aantal verrassende gerechten op de kaart staan. Maar hoe worden deze gerechten bereid? En door wie eigenlijk? Met een video-menukaart kunt u een aantal van uw gerechten uitlichten door middel van een film. Of u stelt uw team netjes voor aan uw gasten. Op deze manier worden werkelijk alle zintuigen van uw gast geprikkeld!