Category: Marketing

De video trends voor 2020

De video trends voor 2020

Met 2020 breekt voor ons een nieuw decennium aan. Precies honderd jaar geleden had men te maken met de ‘roaring twenties’. In deze bewogen periode beleefde men vooral veel economische voorspoed. Nieuwe technologieën bracht moderniteit naar de westerse bevolking. In 2020 zijn we haast gewoon geworden met drones, virtual reality 3D-video’s. Maar wat worden de nieuwe video trends voor 2020?

Read More

Video op social media

Video op social media

Mijn expertise ligt op het gebied van films en animaties maken, maar de ontwikkelingen op gebied van het online gebruik van video dwingt mij om me ook te verdiepen hoe een videoproductie optimaal ingezet kan worden op de verschillende social media platformen, ook wel videomarketing genoemd. In deze blog een klein stukje waar onder andere aan gedacht moet worden bij het maken van video’s voor uw Facebook (en in mindere mate uw Instagram) kanaal.

Read More

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons