Motion graphic

Motion graphic

Motion graphic laten maken.

Motion graphic betekent letterlijk: bewegende afbeeldingen. Het is een vorm van animatie, maar in een eenvoudige stijl. Een motion graphic is goed geschikt voor zakelijke stijl. Bijvoorbeeld door een bedrijfspresentatie tot leven te laten komen.

Door simplistische stijl van een motion graphic vershilt het van een uitleganimatie en custom animatie. Deze zijn vaak wat uitgebreider en bevatten meer details.

Ben je naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend gesprek in.

Plan een

gesprek

Ik wil graag een gesprek inplannen

Werkwijze.


Wij hanteren altijd een vaste werkwijze voor het maken van een motion graphic.
In vijf stappen maken we motion graphic naar wens.
Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.
Lekker overzichtelijk.

1. Brainstormen

Een goede animatie begint met een goed idee. Hierbij zetten wij het doel en de doelgroep altijd voorop. Zo creëren we een animatie die aansluit op jouw wensen én een animatie die jouw doelgroep aanspreekt.

2. Script schrijven

Een animatie op maat is een samenspel van een goed idee, een mooi ontwerp en de juiste voice-over stem. Voor de tekst die de stem in gaat spreken moet een script geschreven worden. Dit script schrijven wij op basis van informatie van jouw bedrijf of organisatie.

3. STORYBOARD TEKENEN

In het storyboard wordt de animatie helemaal uitgetekend. Op deze manier krijg he al een goed beeld hoe uw animatie er uit komt te zien.

4. Animeren

Zodra het storyboard akkoord is, wordt de animatie gemaakt. Samen met de voice-over, muziek en geluidseffecten komt de animatie helemaal tot leven.

5. Oplevering

De animatie wordt opgeleverd. Je krijgt de mogelijkheid om feedback te geven. Deze feedback passen wij kosteloos aan. Als de animatie definitief is sturen wij je een downloadlink met de animatie.

Animatie laten maken | werkwijze Lionatwork

Animaties waar we trots op zijn.


Animatie op maat.

Wilt je liever een uitgebreidere animatie, bijvoorbeeld een animatie op maat? Dat kan natuurlijk ook, wij laten de animatie dan geheel op jouw wensen aansluiten.  Dat kan een animatie zijn die geheel in jouw huisstijlkleuren gemaakt is. Of we creëren een karakter dat jouw bedrijf of organisatie representeert.

Bij het maken van de animatie denken wij mee over de stijl van de animatie. Verschillende doelgropen vragen om verschillende stijlen, van zakelijk tot speels. Op deze manier communiceer je altijd op de juiste manier met jouw doelgroep.
Met andere woorden: bij een animatie op maat laat maken,
is niets te gek!

De kosten van een motion graphic.

De kosten van een motion graphic maken ligt lager dan de kosten van een uitleganimatie of custom animatie.  De kosten van een motion graphic ligt rond de €1500.

Als het gaat om een motion graphic, uitleganimatie of custom animatie, wij hanteren voor al deze animatie dezelfde werkwijze.Bekijk hier onze vaste werkwijze voor het maken van een animatie.

 

Wil je een motion graphic laten maken?