Onze werkwijze


Stap 1 : Een vrijblijvend gesprek

Als eerste stap voeren we altijd een vrijblijvend gesprek. Bij voorkeur doen we dit onder het genot van een lekkere kop koffie, maar het gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden. Tijdens dit gesprek nemen wij met u al onze pakketten door en vragen wij naar uw wensen. U kan hier aangeven of u aan een bedrijfsfilm, animatiefilm, impressiefilm of iets anders denkt. Ook hebben wij het over eventuele vragen en onduidelijkheden bij beide partijen. Na dit gesprek kan u als klant bepalen welk pakket u eventueel zou willen afnemen en kunt u ons dit altijd telefonisch of per email laten weten.

Stap 2 : De pre-productie fase, wij sturen u een script, shotlist of storyboard

Afhankelijk van het door u gekozen pakket ontvangt u van ons een script, shotlist, storyboard en/of opnameplanning. De inhoud van een dergelijk document is natuurlijk afhankelijk van de wensen van u tijdens het eerste offertegesprek.

De basis productie bevat geen script, shotlist of storyboard. Het gaat hierbij meestal om de simpeler uitvoerbare opdrachten waarvoor van te voren niet uitgebreid nagedacht hoeft te worden over de shots en de verhaallijn. Zie ons werk voor inspiratie
De premium productie bevat een script. Dit pakket bevat geen shotlist of storyboard. Tijdens het schrijven van dit professionele script nemen wij u mee in het gevoel dat de film zal uitstralen. Ook bevat het script geschreven tekst (altijd onder voorbehoud)
De pro productie bevat zowel een script, shotlist als storyboard.

U mag bij dit pakket éénmaal feedback leveren op het toegezonden script. Dit is bij de basis productie niet mogelijk. Wel kan u bij de basis productie uw wensen toesturen.

Stap 3 : De productie fase, de opnames gaan beginnen!

Voor iedere productie gaan wij er vanuit dat wij één dag moeten filmen. Tijdens deze dag houden wij het overzicht en de opnameplanning goed in beeld en zorgen wij ervoor dat de gehele dag op professionele wijze voltooid zal worden. Soms voorziet de opdrachtgever ons van een opname ruimte, soms doen wij dit zelf. Wanneer er specifieke vragen naar een opname ruimte(s) of acteur(s) ontstaan tijdens het vrijblijvende gesprek dan zal dit als extra kosten bij het pakket op gerekend worden. Voor ruimtes is er geen vaste prijs (dit is totaal afhankelijk van de wens van de klant). Voor acteurs is dit ook afhankelijk van uw wensen. U kan er voor kiezen om zelf een ruimte en/of acteurs te regelen. Wij kunnen u hierin natuurlijk wel adviseren.

Stap 4 : De post-productie fase, beelden inladen en monteren

Na de opnamedag nemen wij alle beelden mee naar onze montage studio. Hierbij monteren bij aan de hand van het script de opgenomen beelden in elkaar en vormen wij een geheel en passende film. Hierbij komt de muziek ook kijken, deze muziek zullen wij uitkiezen en onder de film plaatsen. Wij kopen de muziek pas aan na de aanpassingsronde (waar u eventueel nog een ander nummer kan vragen).

Videoproductie is klaar!

Stap 5 : De post-productie fase, aanpassingsronde(s)

Wij hanteren bij iedere productie één aanpassingsronde. Tijdens deze aanpassingsronde is het de bedoeling dat u als klant alle feedback in een overzichtelijke mail verzamelt en naar ons toestuurt. Hierbij vragen wij u om de tijdcode (de tijd die bij het bepaalde feedback punt staat) te noteren en hierachter de feedback te noteren. Wij hebben in het verleden gemerkt dat veel klanten gerichter en specifieker met hun feedback zijn wanneer zij de kans krijgen om ons maar één van feedback te voorzien. U kan natuurlijk indien dit nodig is gebruik maken van twee aanpassingsrondes, wij hanteren echter wel per bijgekomen aanpassingsronde een standaard tarief van €350 per ronde.

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons