Onze Werkwijze

Bij Lionatwork streven we er naar om een vaste werkwijze te hanteren. Onze werkwijze bestaat uit 6 simpele stappen die in (bijna) elk project hetzelfde toepasbaar zijn. Dit geeft u als klant een overzichtelijk beeld van wat u kan verwachten wanneer u ervoor kiest om een product van ons af te nemen.

Stap 1 : Een vrijblijvend gesprek

Als eerste stap voeren we altijd een vrijblijvend gesprek. Bij voorkeur doen we dit onder het genot van een lekkere kop koffie, maar het gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden. Tijdens dit gesprek nemen wij met jou de verschillende opties door en luisteren we naar jouw wensen. Uiteraard kun je alle informatie even laten bezinken en op een later moment alles opties nog eens rustig doornemen. Voor vragen zijn we elke dag telefonisch en per mail bereikbaar.

Stap 2 : De pre-productie fase. De voorbereidingen.

Afhankelijk van hoe uitgebreid de film is, ontvang je van ons een script, shotlist en storyboard. In het script is de hele film tot in detail uitgewerkt met al jouw wensen en eisen die in het klantgesprek naar voren zijn gekomen. Bij een uitgebreidere film, met meerdere locaties en scenes, kan Lionatwork een storyboard maken. Met een storyboard krijg je alvast een duidelijk beeld hoe de film er uit komt te zien. In een shotlist staan alle op te nemen shots. Dit is vooral voor onszelf heel handig, maar het is voor jou natuurlijk ook erg fijn om te weten welke shots opgenomen gaan worden.

Stap 3 : De opnameplanning

Aan de hand van het gemaakte script, stemmen wij met jou af welke dag geschikt is om te filmen. Dit kan afhankelijk zijn van beschikbare tijden, locaties en weersomstandigheden. Zodra er een geschikte datum is gekozen, maken wij een opnameplanning. Hierin staat precies vermeld hoe laat wat gefilmd wordt. De opnameplanning wordt voor de draaidag naar jou toegestuurd.

Stap 4 : De productie fase, de opnames gaan beginnen!

Voor iedere productie gaan wij er vanuit dat wij tenminste één dag moeten filmen. Tijdens de draaidag houden wij de opnameplanning scherp in de gaten en zorgen wij ervoor dat de dag vloeiend en zonder problemen verloopt.  Mochten er onverhoopt problemen zijn, dan horen we dat graag. Als de draaidag vlekkeloos is verlopen, dan vinden het ook erg leuk om te horen!

Stap 5 : De post-productie fase, beelden inladen en monteren

Na de opnamedag nemen wij alle beelden mee naar onze montage studio. Hier monteren we, aan de hand van het script, de opgenomen beelden in elkaar. Wij zullen in eerste instantie een muzieknummer uitkiezen. Zodra er een eerste versie van de film klaar is, sturen we deze naar je toe. Jij krijgt dan de kans om feedback te geven. Denk hierbij aan de snelheid van de film, kleurgebruik en het gekozen muzieknummer. Is het niet naar wens? Op alle videoproducties hanteren we standaard een gratis aanpassingsronde.

Stap 6 : Aanleveren en publicatie

Zodra de film klaar is sturen we de film, in het gewenste formaat, naar je toe. Bij voorkeur gebeurt dit digitaal, maar het is ook mogelijk om de film op een usb-stick te leveren. Wil je de film online plaatsen, maar je hebt daar weinig kaas van gegeten. Wij hebben ervaring met het publiceren en adverteren van films. Wij denken mee om jouw doelgroep te bereiken.