Over Lionatwork


Sinds 2015…

Lionatwork is in 2015 opgericht en is sindsdien een toonaangevend fullservice videobureau in Groningen. Wij bezitten veel kennis en ervaring op het gebied van video productie, 2d animatie en video marketing. We hebben voor uitlopende opdrachtgevers verschillende videoprojecten met succes afgerond.  Of het gaat om het maken van een videoproductie, meer bereik behalen met je video’s of het ontwikkelen van een gehele video strategie, wij gaan vol enthousiasme voor het beste resultaat! 

Visie van Lionatwork

Voor Lionatwork is het heel belangrijk dat er goed en snel gehandeld wordt. Dit geldt voor zowel de communicatie als voor videoproducties. Daarnaast vinden we een persoonlijke benadering erg fijn. Daarom komen we graag eens langs om kennis te maken. U bent natuurlijk ook altijd welkom in het hol van de leeuw! 

Video & marketing

Naast het creëren van videoproducties en uitleganimaties zorgen we er ook voor dat uw video of animatie zichtbaar wordt bij uw doelgroep. Voordat de video geproduceerd wordt, denken we mee over de vorm en inhoud en waar de video gepubliceerd gaat worden. Bij verschillende cases hebben we ervoor gezorgd dat de video gezien wordt door de juiste mensen. Dit hebben we gedaan door te adverteren op social media, social media kanalen te optimaliseren en offline toepassingen te gebruiken, zoals een video brochure

De boodschap van uw video

Het is belangrijk om vooraf te bepalen welk doel u wilt bereiken met de film, welke de boodschap u uit wilt dragen en welke doelgroep u wilt bereiken met de film. Wij denken graag mee over de videoproductie die u wilt hebben. Door uw wensen en eisen door te spreken bepalen we samen de strategie hoe uw video het maximale rendement heeft en zoveel mogelijk kijkers bereikt. 

Verschillende video mogelijkheden

  • Bedrijfsvideo

  • Portretvideo

  • Productvideo

  • Eventvideo

  • Referentievideo

  • Instructievideo

  • Wervingvideo

  • Documentaire

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Disclaimer
Privacybeleid

Onze werkwijze

Volg ons