Het team

Wij doen alles met aandacht, professionaliteit en liefde

Lionatwork is begin 2015 opgericht door Thomas Wolting & Ronald Huijskens. Door de brede kennis die Lionatwork in huis heeft is het mogelijk om op zowel animatie-als filmgebied klanten tevreden te stellen. Lionatwork heeft een groot aantal samenwerkingen genoten waaronder o.a. De Provincie Drenthe, Alliade en CED Group.
Ronald houdt zich graag bezig met beeldvoering. Kaders, compositie en kleur zijn voor hem essentieel. Ook regisseert Ronald en gebruikt hij zijn creativiteit om samen met het team en de klant de mooiste films te produceren.

Ronald Huijskens

Ronald Huijskens

Regie | Camera operator

ronald@lionatwork.com

Thomas heeft veel ervaring op het gebied van animatie. Hij houdt het overzicht tijdens de productie en let op de details. Naast het animeren mag Thomas zich graag bezig houden met monteren en color grading. Hierbij gebruikt hij geavanceerde Blackmagic Software.

Thomas Wolting

Thomas Wolting

Editor | Motion designer

Thomas@lionatwork.com

Ronald: “Het tofste project voor mij? Ik denk dat de portretfilm ‘In de Molen’ mij het meeste bijblijft. Dit project is al wat ouder maar desondanks krijg ik telkens weer kriebels als ik de film zie. Het verhaal, de shots, de muziek, alles matcht gewoon! Ik krijg meteen weer zin om te filmen.”
Bekijk de film hier
Thomas: “Ik kijk met veel plezier terug naar de online Gasstop Commercial. Wij hebben hierbij op een andere manier opgenomen (top down) en gelet op ieder detail, dit was voor de klant heel belangrijk”
Bekijk de film hier