Carocroc dierenvoeding

CaroCroc is een merk van Vobra, een dierenvoedingproducent. Ze produceren voeding voor honden en katten. De unieke eigenschappen van CaroCroc is dat het 100% natuurlijk is en afkomstig van Hollandse bodem.

Omdat we niet zoveel van elkaar verschillen

De vraag van Vobra was om het merk CaroCroc op de juiste manier te positioneren. Dit wilden ze doen door middel van video.

“Omdat we niet zoveel van elkaar verschillen” is het concept geweest van de video. In de video is een jongeman te zien die zich voorbereid op een date. Zijn hond Max wordt ook voorbereid op zijn date.
De baas een stropdas om, hond Max een strikje. Baas is eten aan het koken, vergeet je Max niet?

De date van de jongeman staat voor de deur. Maar was is de date van Max? Ah daar is ze!

Zowel de jongeman als Max hebben een romantische date. Omdat ze niet zoveel van elkaar verschillen.

Bekijk website
Case Carocroc dierenvoeding

Commercial + tag-on

Het doel van de video was om het merk op de juiste manier te positioneren. Hierbij speelde de kernwaarde ‘Oer-Hollands’ een centrale rol. Dit is benadrukt door ‘Hollandse’ producten te gebruiken. De muziek in de video is speciaal gecomponeerd voor deze video en geeft een gezellige Hollandse sfeer.

De video is online gepubliceerd. Naast de reguliere video is er een tag-on (korte video waarin nogmaals de aandacht wordt gevraagd of een speciale aanbieding wordt gedaan) gemaakt waarin een worst wordt gepromoot.

CaroCroc video’s