Een portretfilm

Waarom een portretfilm laten maken?

Een portretfilm toont een oprecht inkijkje in iemands leven. In een portretfilm vertelt de hoofdpersoon over zijn of haar passie. Samen met mooie beelden vormt het verhaal tot een professionele portretfilm. Kijkers houden ervan om iemand bezig te zien met hart voor de zaak. Juist door dit aspect ontstaat sneller de neiging om een film te delen. Samen met jou kijkt Lionatwork wat het verhaal is van de onderneming en bepalen zij wat er verteld moet worden om zoveel mogelijk impact te hebben op de kijkers van de film. Een portretfilm leent zich uitstekend om online in te zetten. Om de film online zichtbaar te maken kunnen wij jou helpen met de videomarketing.

Het begon met een eigen serie…

Lionatwork heeft in 2015 de online serie “So what’s your passion?” opgenomen. In deze serie vertellen verschillende ondernemers over hun passie. Zowel voor de ondernemers als voor Lionatwork was dit een heel speciaal project. Wij hebben dit project in het leven geroepen omdat wij er van overtuigd waren dat films met mooie, gepassioneerde verhalen de aandacht trekt van kijkers. De portretfilms zijn, met ruim 10.000 views goed bekeken en veel gedeeld.
Lionatwork nam een kijkje in het leven van chef-kok en Michelin ster winnaar Steven Klein Nijenhuis (Restaurant In de Molen), barbier Ronald de Bont (Kapperszaak De Zwarte Raaf), zilversmid Willem Tredgett (Edelsmid) en productontwerper Durk Salverda (Wurk fan Durk).

Recente portretfilms