Over Lionatwork


Thomas van Lionatwork

Animatie en videobureau in Groningen.

Filmmaker en animator gevestigd in Groningen, met een bovengemiddeld interesse voor grafisch ontwerp en motion design.

Na mijn studie Communicatie & Media Design in Leeuwarden en een stageperiode in Amsterdam heb ik in 2015 besloten om een eigen videobureau te starten in Groningen.

In Amsterdam heb ik gewerkt aan opdrachten voor DubbelFrisss, Puro Koffie en Deloitte. Lionatwork bezit kennis en ervaring op het gebied van videoproductie, 2D animatie en video marketing. Productfilms, brandingfilms of recruitmentfilms: Vol enthousiasme gaat Lionatwork voor het beste resultaat! 

Visie van Lionatwork.

Als videobureau vinden we het belangrijk dat uw videoproductie de juiste boodschap overbrengt. Wij creëren de videoproducties vanuit de kernwaarden van uw bedrijf. Hierdoor versterkt de film uw branding. Daarnaast staat persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel. Daarom komen we graag eens langs om kennis te maken. U bent natuurlijk ook altijd welkom in het hol van de leeuw! 

Jouw boodschap, jouw verhaal.

Het is belangrijk om vooraf te bepalen welk doel u wilt bereiken met de film, welke boodschap u wilt overbrengen en welke doelgroep u met de film wilt  bereiken. Door uw wensen en eisen door te spreken bepalen we samen de strategie voor uw video. Hierdoor wordt de video door de juiste doelgroep bekeken.

Dat wil ik!

Een stukje marketing.

Als videobureau zorgen we er ook voor dat uw video of animatie zichtbaar wordt bij uw doelgroep. Voordat de video geproduceerd wordt, denken we mee over de vorm en inhoud. Vervolgens kijken we waar de video gepubliceerd kan worden. Bij verschillende cases hebben we ervoor gezorgd dat de video gezien wordt door de juiste mensen. Dit hebben we gedaan door te adverteren op social media. Of social media kanalen te optimaliseren en offline toepassingen te gebruiken, zoals een video brochure

Video mogelijkheden.