Videoproductie

Wij kunnen verschillende soorten videoproducties creëren. Met elke videoproductie proberen wij de kijker te raken en te enthousiasmeren. Wij gaan daarbij altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit!

Bedrijfsfilm.

Als bedrijf  wil je graag laten zien wat je doet en wat je kan. Een bedrijfsfilm verbetert de positionering van je bedrijf of merk en vergroot de online zichtbaarheid. Een perfect middel om je bedrijf in beeld te brengen!

Meer over bedrijfsfilms

Productvideo.

Heb je een product met unieke eigenschappen? En je wilt graag dat de hele wereld dit product kent? Een productvideo brengt alle eigenschappen duidelijk in beeld en is ideaal om online te publiceren. 

Meer over productvideo's

Eventfilm.

Je steekt veel tijd en energie in het organiseren van een evenement. Daarom verdient het evenement om op een later moment herbeleefd te kunnen worden. Een eventfilm kan heel goed online gedeeld worden en op die manier jouw evenement extra promoten.

Meer over eventfilms
Eventfilm laten maken

Meer videoproducties.


Portretvideo

Een portretvideo geeft een inkijkje in jouw leven of laat  jouw passie zien. Je vertelt je eigen verhaal en laat de kijker zien waar jouw interesses liggen.

Documentaire

Wil je graag onderwerp laten zien waar meerdere afleveringen voor nodig zijn. Dan spreken we van een documentaire. Een documentaire is zeer geschikt om een maatschappelijk onderwerp onder aandacht te brengen.

Animatie

Een animatie is zeer geschikt voor uitleggen van een product, dienst of een proces. Op een frisse en heldere manier wordt het voor iedereen duidelijk!

Onze werkwijze.


De eerste stap is altijd een vrijblijven gesprek. Hierin gaan we samen kijken naar de best passende mogelijkheden. Wij werken altijd volgens een vaste werkwijze.
Heeft u al een idee voor film? Dan kijken we of het idee uitvoerbaar is en waar nodig vullen we het idee aan. Heb je nog geen idee? Dan gaan wij, samen met u, het perfecte idee bedenken.

Als het idee definitief is, zal Lionatwork het idee verwerken tot script. Dit script is pas goed als u daar goedkeuring op heeft gegeven. Is het script akkoord? Dan plannen we een geschikte draaidag. Op de draaidag hebben wij een shotlist bij ons, hierop staan alle op te nemen shots. Na het filmen rest alleen de montage nog. Wij hanteren altijd een gratis aanpassingsronde op de film. Op deze manier maken we samen de perfecte film!