Animatie

Uitleganimatie

Animatie laten maken.

In een uitleganimatie wordt uw boodschap in minder dan 90 seconden helder, simpel en effectief uitgelegd. Het valt niet mee om een complexe kwestie uit te leggen in een video. Om deze ingewikkelde zaken toch simpel uit te leggen is een animatie een uitstekend middel.
Een animatiefilm is uitermate geschikt om uw diensten of bijvoorbeeld een app uit te leggen.

Benieuwd wat een animatie kost?

Ik wil graag een prijs weten

Animaties waar we trots op zijn.


Een animatie kan altijd.

Een animatie laten maken kan altijd. Dat wil zeggen dat er geen rekening hoeft gehouden te worden met weersomstandigheden. Ook zijn er geen acteurs en locaties nodig… behalve een stemacteur, oftwel een voice-over. Maar hij of zij kan de tekst gewoon in een studio inspreken.

Deze voice-over regelen wij en vaak is het script binnen een dag ingesproken. Wij maken de uitleganimatie geheel op maat, zodat het aansluit op de huisstijl van jouw organisatie.

De kosten van een animatie.

De kosten van een animatie laten maken hangt af van de stijl en de lengte van de animatie. Wij maken een animatie volledig op maat en naar uw wens.
Bekijk hier onze vaste werkwijze voor het maken van een animatie.

De gemiddelde kosten voor een animatie varieert van €1500 tot €3000

Een goed script.

Het script is het fundament van de animatie. Het is tevens ook de tekst die de voice-over in zal spreken. Het is dus van belang dat dit script goed geschreven is. Een animatiescript is goed als het geen moeilijke woorden bevat en gebruik gemaakt wordt van korte zinnen.

Wil je een animatie laten maken?

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons