Animatie

Uitleganimatie


Een uitleganimatie laten maken

In een uitleganimatie wordt uw boodschap in minder dan 90 seconden helder, simpel en effectief uitgelegd. Het valt niet mee om een complexe kwestie uit te leggen in een video. Om deze ingewikkelde zaken toch simpel uit te leggen is een animatie een uitstekend middel.
Een animatiefilm is uitermate geschikt om uw diensten of bijvoorbeeld een app uit te leggen.

Benieuwd wat een animatie kost?

Offerteformulier

Een animatie kan altijd!

Het voordeel van een animatie is dat het altijd gerealiseerd kan worden. Er hoeft geen rekening gehouden te worden met weersomstandigheden. Ook zijn er geen acteurs en locaties nodig… behalve een stemacteur, oftwel een voice-over. Maar hij of zij kan de tekst gewoon in een studio inspreken.

Deze voice-over regelen wij en vaak is het script binnen een dag ingesproken. Wij maken de uitleganimatie geheel op maat, zodat het aansluit op de huisstijl van jouw organisatie.

Het belang van een goed script

Het script is het fundament van de animatie. Het is tevens ook de tekst die de voice-over in zal spreken. Het is dus van belang dat dit script goed geschreven is. Een animatiescript is goed als het geen moeilijke woorden bevat en gebruik gemaakt wordt van korte zinnen.

Kosten van een animatie

De kosten van een uitleganimatie, wat ook wel eens explanimation of explainer-video wordt genoemd, liggen vaak hoger dan dat van een film. Dit komt doordat een animatie van Lionatwork helemaal op maat gemaakt wordt. Doordat het op maat gemaakt wordt is alles ook naar uw wens aan te passen…

Lees hier over de meerwaarde van een animatie

Interesse in een animatie?

Over Lionatwork

Lionatwork creƫert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons