Animatiestudio Groningen

Animatiestudio Groningen

Animatiestudio Groningen.

Lionatwork is een animatiestudio in Groningen. Wij creëren verschillende types animaties, zoals:  uitleganimaties, motion graphics en whiteboard animaties. In de afgelopen zeven jaar hebben we met veel enthousiasme en plezier voor verschillende bedrijven, organisaties en instellingen animaties gemaakt.

Als animatiestudio vertalen we jouw boodschap naar een heldere en frisse animatie. Een animatie die begrijpbaar is en aansluit op jouw doelgroep.
Dat begint bij een brainstorm waarin we het beste idee uitwerken in een script en storyboard.

Ben je benieuwd naar een animatie of heb je al een goed idee?
Plan gerust een brainstorm in.

Veelgestelde vragen.

Wat een kost een animatie?

De kosten van een animatie zijn afhankelijk van de stijl en de lengte van de animatie. Een basic animatie van 30 seconden kan al vanaf €950 terwijl en custom animatie op maat tussen de €2000 en €4000 kan kosten.

Hoelang duurt het maken van een animatie?

Ook het maken van de animatie is afhankelijk van de stijl en lengte. Gemiddeld duurt het maken van een animatie drie tot vier weken.

Wat komt er bij een animatie kijken?

Wij hanteren altijd een vaste werkwijze. Hierin bedenken we een concept, schrijven we het script, tekenen een storyboard om vervolgens alle illustraties te animeren. Ondertussen denken we ook mee welke voice-over en muziek het best passend is voor de animatie.

Wie regelt de voice-over?

Heel simpel. Wij regelen de voice-over. We maken een voorselectie van een aantal stemmen. Hieruit kan een voorkeur worden aangegeven. Vervolgens bestellen en monteren wij de voice-over.

Is een animatie in meerdere talen mogelijk?

Het voordeel van een animatie is dat het altijd aangepast kan worden. Dus ook de voice-over kan aangepast worden. In vrijwel elke taal.

Vraag een offerte aan

Hoe wij werken in
onze animatiestudio.


Wij hanteren altijd een vaste werkwijze voor het maken van een animatie.
Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten.
Lekker overzichtelijk.

1. Brainstormen

Een goede animatie begint met een goed idee. Hierbij zetten wij het doel en de doelgroep altijd voorop. Zo creëren we een animatie die aansluit op uw wensen én uw doelgroep aanspreekt.

2. Script schrijven

Een animatie op maat is een samenspel van een goed idee, een mooi ontwerp en de juiste voice-over stem. Voor de tekst die de stem in gaat spreken moet een script geschreven worden. Dit script schrijven wij op basis van informatie van uw bedrijf of organisatie.

3. STORYBOARD TEKENEN

In het storyboard wordt de animatie helemaal uitgetekend. Op deze manier krijgt u al een goed beeld hoe uw animatie er uit komt te zien.

4. Animeren

Zodra het storyboard akkoord is, wordt de animatie gemaakt. Samen met de voice-over, muziek en geluidseffecten komt de animatie helemaal tot leven.

5. Oplevering

De animatie wordt opgeleverd. Eerst krijgt u de mogelijkheid om feedback te geven. Deze feedback passen wij kosteloos aan. Als de animatie definitief is sturen wij u een downloadlink met de animatie.

Animatie laten maken | werkwijze Lionatwork

Animaties waar we trots op zijn.


Animatie op maat.

In onze animatiestudio werken we altijd volgens een vaste werkwijze. Dat begint met een idee dat vervolgens wordt uitgewerkt in een storyboard. Het storyboard geeft een duidelijk beeld hoe de animatie er uit komt te zien.
Wij maken onze animaties altijd samen met de klant. Samen wordt er een idee bedacht en samen wordt vertaald naar een storyboard.
Dit noemen wij: een animatie op maat.
Van kleuren, vormen tot karakters. Alle wensen verwerken wij in de animatie.  Dat kan bijvoorbeeld een animatie zijn die geheel in uw huisstijlkleuren gemaakt is. Of we creëren een karakter dat uw bedrijf of organisatie representeert.
Met andere woorden: als u een animatie op maat laat maken,

is niets te gek!

Een animatie kan altijd.

Onze animatiestudio in Groningen is (bijna) altijd geopend. Daarnaast is het altijd mogelijk om een animatie te laten maken. Een animatie is namelijk nooit afhankelijk van weersomstandigheden of beschikbaarheid van acteurs… behalve een stemacteur, oftwel een voice-over. Maar ook hij of zij kan de tekst gewoon in een studio inspreken.

Deze voice-over regelen wij en vaak is het script binnen een dag ingesproken. Wij maken de uitleganimatie geheel op maat, zodat het aansluit op de huisstijl van jouw organisatie.

Benieuwd naar onze animatiestudio in Groningen?