Animatiestudio Groningen

Animatiestudio Groningen

Animatiestudio Groningen.

Lionatwork is een animatiestudio in Groningen. Wij creëren verschillende types animaties, zoals:  uitleganimaties, motion graphics en whiteboard animaties. In de afgelopen zeven jaar hebben we met veel enthousiasme en plezier voor verschillende bedrijven, organisaties en instellingen animaties gemaakt.

Als animatiestudio vertalen we jouw boodschap naar een heldere en frisse animatie. Een animatie die begrijpbaar is en aansluit op jouw doelgroep.
Dat begint bij een brainstorm waarin we het beste idee uitwerken in een script en storyboard.

Ben je benieuwd naar een animatie of heb je al een goed idee?
Plan gerust een brainstorm in.

Benieuwd wat een animatie kost?

Plan een brainstorm

Hoe wij werken in
onze animatiestudio.


Wij hanteren altijd een vaste werkwijze voor het maken van een animatie.
Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten.
Lekker overzichtelijk.

1. Brainstormen

Een goede animatie begint met een goed idee. Hierbij zetten wij het doel en de doelgroep altijd voorop. Zo creëren we een animatie die aansluit op uw wensen én uw doelgroep aanspreekt.

2. Script schrijven

Een animatie op maat is een samenspel van een goed idee, een mooi ontwerp en de juiste voice-over stem. Voor de tekst die de stem in gaat spreken moet een script geschreven worden. Dit script schrijven wij op basis van informatie van uw bedrijf of organisatie.

3. STORYBOARD TEKENEN

In het storyboard wordt de animatie helemaal uitgetekend. Op deze manier krijgt u al een goed beeld hoe uw animatie er uit komt te zien.

4. Animeren

Zodra het storyboard akkoord is, wordt de animatie gemaakt. Samen met de voice-over, muziek en geluidseffecten komt de animatie helemaal tot leven.

5. Oplevering

De animatie wordt opgeleverd. Eerst krijgt u de mogelijkheid om feedback te geven. Deze feedback passen wij kosteloos aan. Als de animatie definitief is sturen wij u een downloadlink met de animatie.

Animatie laten maken | werkwijze Lionatwork

Animaties waar we trots op zijn.


[portfolio_carousel category= “animatiefilm” items_per_page= “12” number_of_cols= “3” hover_style= “style1-hover” title_style= “style1” default_image_style= “color” hover_image_style= “color” image_effect= “none” overlay_color= “rgba(64,193,200,0.7)” gradient= “0” gradient_color= “” gradient_direction= “right” title_color= “rgba(255,255,255,1)” cat_color= “” slide_show= “1” slide_show_speed= “3000” cat_hide= “1” like_button= “0” title_animation_type= “none” cat_animation_type= “none” hide_in= “” css_id= “” css_classes= “” animate= “1” animation_type= “none” animation_delay= “0” animation_duration= “300” padding= ‘{“d”:””}’ margin= ‘{“d”:””}’ border_style= ‘{“d”:”solid”,”l”:”solid”,”t”:”solid”,”m”:”solid”}’ border= ‘{“d”:””}’ border_color= “” border_radius= “” box_shadow= “0px 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0)” key= “HJMI01_0Y”][/portfolio_carousel]

Animatie op maat.

In onze animatiestudio werken we altijd volgens een vaste werkwijze. Dat begint met een idee dat vervolgens wordt uitgewerkt in een storyboard. Het storyboard geeft een duidelijk beeld hoe de animatie er uit komt te zien.
Wij maken onze animaties altijd samen met de klant. Samen wordt er een idee bedacht en samen wordt vertaald naar een storyboard.
Dit noemen wij: e
en animatie op maat.
Van kleuren, vormen tot karakters. Alle wensen verwerken wij in de animatie.  Dat kan bijvoorbeeld een animatie zijn die geheel in uw huisstijlkleuren gemaakt is. Of we creëren een karakter dat uw bedrijf of organisatie representeert.
Met andere woorden: als u een animatie op maat laat maken,
is niets te gek!

Een animatie kan altijd.

Onze animatiestudio in Groningen is (bijna) altijd geopend. Daarnaast is het altijd mogelijk om een animatie te laten maken. Een animatie is namelijk nooit afhankelijk van weersomstandigheden of beschikbaarheid van acteurs… behalve een stemacteur, oftwel een voice-over. Maar ook hij of zij kan de tekst gewoon in een studio inspreken.

Deze voice-over regelen wij en vaak is het script binnen een dag ingesproken. Wij maken de uitleganimatie geheel op maat, zodat het aansluit op de huisstijl van jouw organisatie.

Benieuwd naar onze animatiestudio in Groningen?

[contact_form form_style= “style2” input_bg_color= “” input_color= ‘{“id”:”palette:2″,”color”:”#222222″}’ border_width= “2” input_border_color= ‘{“id”:”palette:1″,”color”:”rgba(64,193,200,1)”}’ input_height= “” input_style= “boxed” input_button_style= “medium” bg_color= ‘{“id”:”palette:1″,”color”:”#ffffff”}’ color= ‘{“id”:”palette:4″,”color”:”rgba(255,255,255,1)”}’ hide_in= “” css_id= “” css_classes= “” animate= “1” animation_type= “none” animation_delay= “0” animation_duration= “300” padding= ‘{“d”:”0px 15% 0px 15%”,”m”:”0px 0% 0px 0%”}’ margin= ‘{“d”:””}’ border_style= ‘{“d”:”solid”,”l”:”solid”,”t”:”solid”,”m”:”solid”}’ border= ‘{“d”:””}’ border_color= “” border_radius= “” box_shadow= “0px 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0)” key= “QSj2gLud5”][/contact_form]