Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm


Een professionele bedrijfsfilm laten maken.

Laat zien waar uw bedrijf goed in is. Vertel wat de kracht is van uw onderneming. Lionatwork filmt met een high-end camera. Hierdoor zijn de beelden van hoogwaardige en professionele kwaliteit. Maar een goede bedrijfsvideo draait om meer dan alleen professionele beelden. Naast mooie beelden draait het om goed geluid, passende muziek en het allerbelangrijkste: een pakkend verhaal!

Wij beschikken nu ook over een professionele drone en juiste certificaten om hier mee te mogen vliegen.

Redenen voor een bedrijfsfilm van Lionatwork

  • Prijzen tussen de €550 en €2500

  • Wij kunnen in heel Nederland filmen

  • Al meer dan 50 bedrijfsfilms geproduceerd

Mail ons direct

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons

Waarom een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een breed begrip. Simpel gezegd laat u uw bedrijf zien in een video. Maar er zijn veel verschillende manieren om uw bedrijf te presenteren. U kunt het fantastische bedrijfspand laten zien, het productieproces tonen of de kijker kennis laten maken met het geweldige team dat het bedrijf draaiende houdt. Uiteindelijk heeft de bedrijfsvideo maar een doel: Het presenteren van uw bedrijf!

De kracht van storytelling.

Een interessant verhaal is altijd fijn om naar te luisteren. En zo werkt het ook met een interessante bedrijfsfilm. Vertel een echt en persoonlijk verhaal en de kijkers hangen aan uw lippen. Het moeilijke begin van uw bedrijf, het maken van die ene juiste keuze waardoor het bedrijf nu zo exponentieel gegroeid is of die leuke maandelijkse bedrijfsuitjes. Het zijn allemaal onderwerpen waardoor de video uw kijkers boeit. En nog belangrijker… dat men over uw bedrijf gaat praten!

Werving van nieuw talent.

Een goed bedrijf heeft natuurlijk de beste werknemers nodig, de echte talenten. Met een professionele bedrijfsfilm kunt u potentiële werknemers aanspreken. In dat geval doet het dienst als wervingsvideo. Het geeft goed weer welke sfeer er heerst binnen het bedrijf en welke leuke activiteiten er naast de werkzaamheden gedaan worden. U kunt natuurlijk ook werknemers aan het woord laten. Zij kunnen dan vertellen waarom de talenten bij uw bedrijf moeten werken.

Zeer enthousiast en flexibel team. Erg tevreden over het resultaat van onze bedrijfsfilm.
LIMM Recycling
Deze enthousiaste jongens hebben zich goed verdiept in wat ik wil en wat ik doe en hebben dat prachtig weten vast te leggen met de camera.
Durk Salverda
Wurk fan Durk
De jongens van Lionatwork maken top kwaliteit materiaal!
Belastingadvies Groningen

Jouw bedrijf op social media.

Tegenwoordig is het gebruik van social media niet meer weg te denken. Foto’s en teksten worden veel gedeeld. Maar een bedrijfsfilm met een sterk, grappig of bijzonder verhaal wordt beter gedeeld! Hiermee kan jouw bereik exponentieel groeien.  Wij kunnen helpen met de videomarketing en het online verspreiden van de film.

Kosten van een bedrijfsfilm.

De kosten van een bedrijfsfilm is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de film, de apparatuur dat gebruikt zal worden en of de film een voice-over bevat. Daarnaast is het ook mogelijk om dronebeelden in de video te verwerken.

Voor een basis bedrijfsvideo moet je rekening houden met zo’n €750 voor één filmdag, één montagedag en rechtenvrije muziek. 

Interesse in een bedrijfsfilm?

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons