Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo laten maken


Een professionele bedrijfsvideo laten maken.

Door een bedrijfsvideo te laten maken, laat je zien waar jouw bedrijf goed in is. Vertel wat de kracht is van je onderneming. Lionatwork filmt met een high-end camera. Hierdoor zijn de beelden van hoogwaardige en professionele kwaliteit. Maar een goede bedrijfsvideo draait om meer dan alleen professionele beelden. Naast mooie beelden draait het om goed geluid, passende muziek en het allerbelangrijkste: een pakkend verhaal!

Wij beschikken nu ook over een professionele drone en juiste certificaten om hier mee te mogen vliegen.

Redenen voor een bedrijfsfilm van Lionatwork

  • Betaalbare producties

  • Wij kunnen in heel Nederland filmen

  • Al meer dan 50 bedrijfsfilms geproduceerd

Mail ons direct
[portfolio col= “three” gutter_style= “style1” gutter_width= “20” masonry= “0” maintain_order= “0” show_filters= “0” filter= “portfolio_categories” meta_to_show= “portfolio_categories” category= “bedrijfsfilm” tags= “” lazy_load= “1” delay_load= “0” placeholder_color= ‘{“id”:”palette:1″,”color”:”rgba(64,193,200,1)”}’ pagination= “none” items_per_page= “6” initial_load_style= “fadeIn” item_parallax= “0” prebuilt_hover= “1” prebuilt_hover_style= “style1” hover_style= “style1-hover” title_style= “style1” title_animation_type= “none” cat_animation_type= “none” image_effect= “none” two_col_mobile= “0” title_alignment_static= “center” overlay_color= ‘{“id”:”palette:1″,”color”:”rgba(64,193,200,1)”}’ show_overlay= “0” gradient= “0” gradient_color= “” gradient_direction= “bottom” title_color= “rgba(255,255,255,1)” cat_color= “rgba(255,255,255,1)” cat_hide= “1” like_button= “0” default_image_style= “color” hover_image_style= “color” hide_in= “” css_id= “” css_classes= “” animate= “1” animation_type= “none” animation_delay= “0” animation_duration= “300” padding= ‘{“d”:””}’ margin= ‘{“d”:””}’ border_style= ‘{“d”:”solid”,”l”:”solid”,”t”:”solid”,”m”:”solid”}’ border= ‘{“d”:””}’ border_color= “” border_radius= “” box_shadow= “0px 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0)” key= “rkKzO-gT4”][/portfolio]

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Mail ons

Waarom een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een breed begrip. Simpel gezegd laat je jouw bedrijf zien in een video. Maar er zijn veel verschillende manieren om uw bedrijf te presenteren. Je kunt het bedrijfspand laten zien(met een drone), het productieproces tonen of de kijker kennis laten maken met het geweldige team dat het bedrijf draaiende houdt. Uiteindelijk heeft de bedrijfsvideo maar een doel: Het presenteren van jouw bedrijf!

De kracht van storytelling.

Een interessant verhaal is altijd fijn om naar te luisteren. En zo werkt het ook met een interessante bedrijfsvideo. Vertel een echt en persoonlijk verhaal en de kijkers hangen aan je lippen. Het moeilijke begin van jouw bedrijf, het maken van die ene juiste keuze waardoor het bedrijf nu zo exponentieel gegroeid is of die leuke maandelijkse bedrijfsuitjes. Het zijn allemaal onderwerpen waardoor de video jouw kijkers boeit. En nog belangrijker… dat men over jouw bedrijf gaat praten!

Werving van nieuw talent.

Een goed bedrijf heeft natuurlijk de beste werknemers nodig, de echte talenten. Met een professionele bedrijfsvideo kunt u potentiële werknemers aanspreken. In dat geval spreken we van een  wervingsvideo. Een wervingsvideo laat zien wie je bent, wat je doet en hoe de werksfeer is binnen het bedrijf. Je kunt natuurlijk ook werknemers aan het woord laten. Zij kunnen dan vertellen waarom kandidaten bij jouw bedrijf moeten werken.

Zeer enthousiast en flexibel team. Erg tevreden over het resultaat van onze bedrijfsfilm.
LIMM Recycling
Deze enthousiaste jongens hebben zich goed verdiept in wat ik wil en wat ik doe en hebben dat prachtig weten vast te leggen met de camera.
Durk Salverda
Wurk fan Durk
De jongens van Lionatwork maken top kwaliteit materiaal!
Belastingadvies Groningen

Jouw bedrijf op social media.

Tegenwoordig is het gebruik van social media niet meer weg te denken. Foto’s en teksten worden veel gedeeld. Maar door een bedrijfsvideo te laten maken met een sterk, grappig of bijzonder verhaal wordt het nog beter gedeeld! Hiermee kan jouw bereik exponentieel groeien. Wij kunnen helpen met de videomarketing en het online verspreiden van de film.

Kosten van een bedrijfsvideo.

De kosten van een bedrijfsfilm is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de film, de apparatuur dat gebruikt zal worden en of de film een voice-over bevat. Daarnaast is het ook mogelijk om dronebeelden in de video te verwerken.

Voor een basis bedrijfsvideo moet je rekening houden met een vanafprijs van €1050. Dit is inclusief één filmdag, montagedag en rechtenvrije muziek. 

Interesse in een bedrijfsvideo?

[contact_form form_style= “style2” input_bg_color= “” input_color= “rgba(255,255,255,1)” border_width= “2” input_border_color= “rgba(255,255,255,1)” input_height= “” input_style= “boxed” input_button_style= “large” bg_color= ‘{“id”:”palette:4″,”color”:”rgba(255,255,255,1)”}’ color= ‘{“id”:”palette:1″,”color”:”rgba(64,193,200,1)”}’ hide_in= “” css_id= “” css_classes= “” animate= “1” animation_type= “none” animation_delay= “0” animation_duration= “300” padding= ‘{“d”:”0px 15% 0px 15%”,”m”:”0px 0% 0px 0%”}’ margin= ‘{“d”:””}’ border_style= ‘{“d”:”solid”,”l”:”solid”,”t”:”solid”,”m”:”solid”}’ border= ‘{“d”:””}’ border_color= “” border_radius= “” box_shadow= “0px 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0)” key= “vD1EegWPb”][/contact_form]