Eventfilm

Eventfilm


Een eventfilm laten maken.

Dus u zoekt naar een manier om jouw event te laten zien aan het publiek? Kies voor een eventfilm en uw event ziet er goed en gezellig uit!

Lionatwork kan opnames maken van beurzen, seminars, toespraken of festivals. Dit doet Lionatwork met een of meerdere camera’s, zodat alles wordt vastgelegd. De camera’s die Lionatwork gebruikt kunnen allemaal slowmotion opnemen, zodat speciale momenten nog toffer naar voren komen

Benieuwd wat een eventfilm kost?

Ik ben heel benieuwd!

Waarom een eventfilm?

Een eventfilm wordt gebruikt ter promotie van een event. Bezoekers kunnen het evenement herbeleven, maar ook degene die er niet zijn geweest krijgen een indruk wat er allemaal te doen was en wat zij allemaal hebben gemist. Bij de volgende editie zijn ze er wel bij!

Daarnaast is een eventfilm uitermate geschikt om te delen op social media. Wij kunnen verschillende lengtes en formaten aanleveren zodat de film geschikt is voor elk social media platform.

Dit zijn de voordelen.

Een eventfilm of aftermovie is veelzijdig in te zetten. Het is veel meer dan alleen een film om de sfeer van het evenement weer te geven.
Een eventfilm biedt de mogelijkheid om ook de sponsoren een podium te bieden.
De film kan op social media ingezet worden om de volgende editie van het evenement te promoten en hiermee de kaartverkoop te stimuleren. 

Ook een fotograaf nodig?

Wij kunnen naast een videograaf ook een fotograaf aanbieden. De fotograaf is dan op het evenement aanwezig om de verschillende activiteiten vast te leggen op foto. 

Maar de fotograaf kan ook ingezet worden om leuke profielfoto’s, voor op social media, te maken van de bezoekers.

1. Intake gesprek

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie. Dan komen de ideeën vanzelf!

2. Schrijven script

De goede ideeen vormen wij tot een script en opnameplanning.

3. Animeren

De animatie wordt aan de hand van het script geproduceerd.

4. Feedbackronde

Als klant krijgt u een 10 seconden versie toegestuurd. Hierop kunt u tijdig feedback geven.

5. Opleveren film

Nadat uw feedback is verwerkt en de animatie helemaal definitief is gemaakt, sturen wij het in een gewenst formaat naar u toe.

Deze toffe events hebben we al vastgelegd.


Meer informatie over een eventfilm nodig?