Eventfilm

Eventvideo


Een eventvideo laten maken.

Dus je bent op zoek naar een manier om jouw event te laten zien aan het publiek? Met een eventvideo of aftermovie laat je de sfeer van het evenement zien.

Lionatwork kan opnames maken van beurzen, seminars, toespraken of festivals. Dit doen we met één of meerdere camera’s, zodat alles wordt vastgelegd. De camera’s die Lionatwork gebruikt kunnen allemaal slowmotion opnemen, zodat speciale momenten nog toffer naar voren komen.

Benieuwd naar de kosten?

Vraag een offerte aan

Waarom een eventvideo?

Een eventvideo wordt gebruikt ter promotie van een evenement. Bezoekers kunnen het evenement herbeleven, maar ook degene die er niet zijn geweest krijgen een indruk wat er allemaal te doen was en wat zij allemaal hebben gemist. Bij de volgende editie zijn ze er wel bij!

Daarnaast is een eventvideo uitermate geschikt om te delen op social media. Wij kunnen verschillende lengtes en formaten aanleveren zodat de film geschikt is voor elk social media platform.

Dit zijn de voordelen.

Een eventvideo of aftermovie is veelzijdig in te zetten. Het is veel meer dan alleen een film om de sfeer van het evenement weer te geven.
Een video van het evenement biedt de mogelijkheid om ook de sponsoren een podium te bieden.
De film kan op social media ingezet worden om de volgende editie van het evenement te promoten en hiermee de kaartverkoop te stimuleren. 

Ook een fotograaf nodig?

Wij kunnen naast een videograaf ook een fotograaf aanbieden. De fotograaf is dan op het evenement aanwezig om de verschillende activiteiten vast te leggen op foto. 

Maar de fotograaf kan ook ingezet worden om leuke profielfoto’s, voor op social media, te maken van de bezoekers.

1. Intake gesprek

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie. Dan komen de ideeën vanzelf!

2. Schrijven script

De goede ideeen vormen wij tot een script en opnameplanning.

3. Animeren

De animatie wordt aan de hand van het script geproduceerd.

4. Feedbackronde

Als klant krijgt u een 10 seconden versie toegestuurd. Hierop kunt u tijdig feedback geven.

5. Opleveren film

Nadat uw feedback is verwerkt en de animatie helemaal definitief is gemaakt, sturen wij het in een gewenst formaat naar u toe.

Deze toffe events hebben we al vastgelegd.


Wil je meer informatie over een eventvideo?