Offerte-animatie

Offerte animatie


Door dit formulier in te vullen kunnen wij zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte voor u opstellen. Aan de rechterkant vindt u aanvullende informatie over muziek en voice-over. Voor een andere vraag kunt u natuurlijk ook even mailen naar info@lionatwork.nl

Laat dit veld blanco
Wij kunnen rechtenvrije muziek aankopen, maar ook muziek op maat laten maken. Muziek op maat is vaak wat duurder dan rechtenvrije stockmuziek.
Een voice-over is een professionele stemacteur die getraind om de boodschap zo sprekend mogelijk over te brengen.

Muziek
Als er gebruik gemaakt wordt van muziek in een animatie met commerciële doeleinden, moet dit rechtenvrije muziek zijn. Er wordt dan een licentie gekocht zodat de muziek on- en offline gebruikt mag worden. Deze muziek wordt ook wel stockmuziek genoemd.

Het is ook mogelijk om muziek op maat te laten maken. Deze muziek wordt dan aangekocht, maar elk instrument kan los van elkaar zachter gezet worden of helemaal uit het nummer worden gehaald. Muziek op maat is iets duurder dan rechtenvrije stockmuziek.

Voice-over
Een voice-over is een stem die de boodschap van uw animatie overbrengt. Een voice-overstem wordt ook wel een stemacteur genoemd omdat het een vak apart is.

Bij een animatie is de voice-over degene die uw boodschap vertelt en daarmee het beeld versterkt. Het is dus belangrijk om de juiste stem te kiezen. Een stem die uw doelgroep aanspreekt. Bij het kiezen van de juiste stem moet gelet worden op een mannelijke of vrouwelijke stem, een jonge of oude stem en of de tekst heel zakelijk of juist enthousiast ingesproken moet worden.