Offerte videoproductie

Offerte filmproductie


Door dit formulier in te vullen kunnen wij zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte voor u opstellen. Aan de rechterkant vindt u aanvullende informatie over muziek en voice-over. Voor een andere vraag kunt u natuurlijk ook even mailen naar info@lionatwork.nl

Laat dit veld blanco

Muziek
Als er gebruik gemaakt wordt van muziek in een film met commerciële doeleinden, moet dit rechtenvrije muziek zijn. Er wordt dan een licentie gekocht zodat de muziek on- en offline gebruikt mag worden. Deze muziek wordt ook wel stockmuziek genoemd.

Het is ook mogelijk om muziek op maat te laten maken. Deze muziek wordt dan aangekocht, maar elk instrument kan los van elkaar zachter gezet worden of helemaal uit het nummer worden gehaald.

Voice-over
Een voice-over is een stem die de boodschap van uw film overbrengt. Een voice-overstem wordt ook wel een stemacteur genoemd omdat het een vak apart is.

Een stem kan uw film een extra dimensie geven. Het is dus belangrijk om de juiste stem te kiezen. Een stem die uw doelgroep aanspreekt. Bij het kiezen van de juiste stem moet gelet worden op een mannelijke of vrouwelijke stem, een jonge of oude stem en of de tekst heel zakelijk of juist enthousiast ingesproken moet worden.