Portretfilm

Portretfilm


Een portretfilm laten maken

Een portretfilm toont een oprecht inkijkje in iemands leven. In een portretfilm vertelt de hoofdpersoon over zijn of haar passie. Samen met mooie beelden van die passie vormt het verhaal tot een professionele portretfilm.

Een portretfilm is in feite een bedrijfsfilm, maar met de focus op het verhaal. Het geeft op een andere manier weer hoe u met uw bedrijf bezig bent. En zeg nou eerlijk… Iedereen vindt het fijn om naar een mooi en persoonlijk verhaal te luisteren. 

Offerte aanvragen?

Offerteformulier

Een goed verhaal scoort

Doordat een portretfilm zich richt op het verhaal ontstaat bij de kijker sneller de neiging om een film te delen op social media. Samen met jou kijkt Lionatwork wat het verhaal is van de onderneming en bepalen zij wat er verteld moet worden om zoveel mogelijk impact te hebben op de kijkers van de film. Een portretfilm leent zich uitstekend om online in te zetten. Om de film online zichtbaar te maken kunnen wij jou helpen met de videomarketing.

Een serie portretfilms

Lionatwork heeft in 2015 de online serie “So what’s your passion?” opgenomen. In deze serie vertellen verschillende ondernemers over hun passie. Zowel voor de ondernemers als voor Lionatwork was dit een heel speciaal project. Wij hebben dit project in het leven geroepen omdat wij er van overtuigd waren dat films met mooie, gepassioneerde verhalen de aandacht trekt van kijkers. De portretfilms zijn, met ruim 10.000 views goed bekeken en veel gedeeld.
Lionatwork nam een kijkje in het leven van chef-kok en Michelin ster winnaar Steven Klein Nijenhuis (Restaurant In de Molen), barbier Ronald de Bont (Kapperszaak De Zwarte Raaf), zilversmid Willem Tredgett (Edelsmid) en productontwerper Durk Salverda (Wurk fan Durk).

Wat kost een portretfilm?

Een portretfilm is een relatief goedkope film. Er hoeft immers geen uitgebreid script geschreven te worden. Het script is namelijk grotendeels uw eigen verhaal.

1. Intake gesprek

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie. Dan komen de ideeën vanzelf!

2. Schrijven script

De goede ideeen vormen wij tot een script en opnameplanning.

3. Animeren

De animatie wordt aan de hand van het script geproduceerd.

4. Feedbackronde

Als klant krijgt u een 10 seconden versie toegestuurd. Hierop kunt u tijdig feedback geven.

5. Opleveren film

Nadat uw feedback is verwerkt en de animatie helemaal definitief is gemaakt, sturen wij het in een gewenst formaat naar u toe.

Meer weten over een portretfilm?

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons