Portretvideo

Portretvideo


Een portretvideo laten maken.

Een portretfilm toont een oprecht inkijkje in iemands leven. In een portretfilm vertelt de hoofdpersoon over zijn of haar passie. Samen met mooie beelden van die passie vormt het verhaal tot een professionele portretvideo.

Een portretvideo is in feite een bedrijfsfilm, maar met de focus op jouw persoon. Het geeft op een andere manier weer hoe je met jouw bedrijf of passie bezig bent. En zeg nou eerlijk… Iedereen vindt het fijn om naar een mooi en persoonlijk verhaal te luisteren. 

Offerte voor een portretvideo aanvragen?

Ja dat wil ik

Een goed verhaal scoort.

Doordat een portretvideo zich richt op het verhaal ontstaat bij de kijker sneller de neiging om een video te delen op social media. Samen met jou kijkt Lionatwork wat het verhaal is van de onderneming en bepalen we wat er verteld moet worden om zoveel mogelijk impact te hebben op de kijkers van de video. 

Een serie portretvideo’s.

Lionatwork heeft in 2015 de online serie “So what’s your passion?” opgenomen. In deze serie vertellen verschillende ondernemers over hun passie. Zowel voor de ondernemers als voor Lionatwork was dit een heel speciaal project. Wij hebben dit project in het leven geroepen omdat wij er van overtuigd waren dat films met mooie, gepassioneerde verhalen de aandacht trekt van kijkers. De portretfilms zijn, met ruim 10.000 views goed bekeken en veel gedeeld. Lionatwork nam een kijkje in het leven van chef-kok en Michelin ster winnaar Steven Klein Nijenhuis (Restaurant In de Molen), barbier Ronald de Bont (Kapperszaak De Zwarte Raaf), zilversmid Willem Tredgett (Edelsmid) en productontwerper Durk Salverda (Wurk fan Durk).

De kosten van een portretvideo.

Een portretfilm is een relatief goedkope film. Er hoeft immers geen uitgebreid script geschreven te worden. Het script is namelijk grotendeels uw eigen verhaal.

De werkwijze van een portretvideo is normaal gesproken dat er een opnameplanning wordt gemaakt op basis van jouw script/verhaal. Het aantal dagen filmen en monteren hangt dus grotendeels af van de lengte van het script. 
Een basis portretvideo kost voor één filmdag, één montagedag en rechtenvrije muziek €750. 
Dit kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld dronebeelden. Wij hebben hiervoor de juiste certificaten en zijn bevoegd om te vliegen.

Een aantal toffe portretvideo’s.


Meer weten over een portretfilm?