Wervingsvideo laten maken

Werf nieuw talent met een frisse, pakkende video

Werving van nieuw talent

Je wilt voor jouw bedrijf natuurlijk altijd talenten die over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. En nieuw personeel moet ook goed in het team passen. Een zoektocht naar nieuw talent is niet eenvoudig en kost veel tijd.
Met een wervingsvideo kun je laten zien hoe tof jouw bedrijf is.

Geen saaie vacature tekst meer! Een frisse, sprekende video waarmee je kandidaten bereikt zonder dat het jou tijd kost.

Offerte opvragen

5 wervelende tips voor een wervingsvideo

Bedenk goed wat je wilt vertellen en welk doel de wervingsvideo moet hebben. Wil je het bedrijf laten zien? Het fantastische team? Of de werkzaamheden van een specifieke vacature.

Laat eigen personeel vertellen wat potentiele werknemers kunnen verwachten. Op deze manier maken ze direct kennis met hun aanstaande collega’s.

Promoot de wervingsvideo op social media. Een wervingsvideo is vaak kort en daardoor makkelijk deelbaar. Gebruik dus al je kanalen.

Gebruik een ‘call-to-action’. Een wervingsvideo is bedoeld om kandidaten naar jou toe te laten komen. Zorg met een duidelijke call-to-action dat ze ook daadwerkelijk in actie komen.

Zorg ervoor dat kandidaten na het kijken van de video ergens terecht kunnen voor meer informatie. Bijvoorbeeld een landingspage of een ‘werken bij’ pagina.

Wervingsvideo’s

Lees over een 'werken bij' case
Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons