Herberg Onder de Linden


Het restaurant

Herberg Onder de Linden is een restaurant met 1 Michelinster. Het restaurant is gevestigd in Aduard en wordt sinds 2017 gerund door chefkok Steven en Tanja Klein Nijenhuis.
De gerechten van Onder de Linden zijn veel bereid met Oosterse invloeden. Dit komt mede doordat Steven veel door Azië gereisd heeft en hier inspiratie heeft op gedaan.

Vraag van Onder de Linden

Herberg Onder de Linden streeft naar een zeer hoge kwaliteit. Vanaf het moment dat je binnenstapt tot het verlaten van het restaurant moet voor gasten een beleving zijn om niet te vergeten. De kwaliteit van het restaurant willen ze graag ook naar buiten toe uitstralen. Toch willen ze het net iets anders dan andere restaurants: chique, maar met een rauw randje.

Het idee

Herberg Onder de Linden heeft ons gevraagd om content te ontwikkelen dat kwaliteit uitstraalt. Wij hebben het plan bedacht om naast foto’s van de gerechten ook films te maken. Elk gerecht krijgt een making-of waarin te zien hoe het gerecht gemaakt wordt.

De stijl voor de zowel de films als de foto’s is chique met een rauw randje. In de films zit veel dynamiek en afwisselende muziek. De foto’s zijn afwisselend in kleur en zwart-wit waarin verschillende facetten van Onder de Linden getoond worden.

Invulling op social media

Elke zes weken heeft Onder de Linden een nieuwe gerechten. Deze structuur hebben wij aangehouden bij het vullen van de social media kanalen. Elke week komt er een nieuw gerecht online. Voor Instagram fotograferen we elk gerecht vanuit twee verschillende perspectieven. Op de Instagram tijdlijn komt tussen het gerecht een andere element van het restaurant. Op deze manier krijgt de tijdlijn een strakke structuur. De afwisseling tussen kleur en zwart-wit geeft het een rauw randje.

De making-of films van elk gerecht worden op Facebook gezet. De film verschijnt in dezelfde week als het desbetreffende op Instagram.

Onder de Linden films

Intake gesprek

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie. Dan komen de ideeën vanzelf!

Schrijven script

De goede ideeen vormen wij tot een script en opnameplanning.

Draaidag

Op de geplande dag filmen wij uw bedrijfsfilm aan de hand van het script.

Montage

Alle gefilmde beelden moeten natuurlijk een geheel vormen. Meestal neemt de montage 1 a 2 dagen in beslag.

Opleveren film

Nadat uw feedback is verwerkt en de film helemaal definitief is, sturen wij het in een gewenst formaat naar u toe.