Dronevideo laten maken


Maak in druk met uw |
Meer weten over dronevideo's?

Dronevideo laten maken.

Sinds 1 januari 2021 zijn de regels omtrent het vliegen met drones verandert. Voorheen mocht er particulier gevlogen worden zonder een certificaat. Nu moet elke ‘dronepiloot’ beschikken over de juiste papieren.

Lionatwork beschikt over een professionele drone én over de juiste papieren. Hierdoor zijn we gecertificeerd om te filmen boven bebouwing tot een hoogte van 120 meter. Er zijn een aantal locaties waar wij sowieso niet mogen vliegen, zoals in de buurt van vliegvelden en in havengebieden. Daarnaast zal er voor natura2000 gebieden toestemming gevraagd moeten worden.

  • EU gecertificeerd
  • Unieke Ultra HD video’s en foto’s
  • Professionele drone
  • Betaalbare producties
DJI Mavic 3 | Lionatwork

Waarom dronebeelden?

Dronebeelden geven letterlijk een ander perspectief. Het levert plaatjes op die voor een mens alleen zichtbaar zijn als ze in een vliegtuig zitten. Een drone laat zien wat vanaf de grond verscholen blijft.

Bijvoorbeeld een overzichtsshot van het bedrijfspand of bedrijventerrein, beelden van mooie natuur of videobeelden vanuit de lucht van evenementen.

Interesse in
dronebeelden?

Ik wil graag meer weten

Werkwijze dronebeelden.

Wij maken gebruik van de nieuwste DJI Mavic 3. Dit is een professionele drone waarmee zowel 4k (Ultra HD) video’s als foto’s mee gemaakt kan worden.

Voor het professioneel vliegen wordt er verwacht dat er een goede voorbereiding gedaan wordt. De dronepiloot of operator maakt voor de vlucht een vliegplan waarin mogelijke risico’s zijn opgenomen. Wij adviseren om uw beelden door een een gecertificeerde piloot te laten filmen. De gecertificeerde piloot weet met welke weersomstandigheden het onverstandig is om te vliegen en welke gebieden ‘no-fly zones’ zijn.

Showreel dronevideo.

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Onze werkwijze

Volg ons