Dronevideo laten maken.

Een extra dimensie aan de video

Wil je een dronevideo laten maken? Lionatwork beschikt over een professionele drone én over de juiste papieren. Hierdoor zijn we gecertificeerd om te filmen boven bebouwing tot een hoogte van 120 meter. Er zijn een aantal locaties waar wij sowieso niet mogen vliegen, zoals in de buurt van vliegvelden en in havengebieden. Daarnaast zal er voor natura2000 gebieden toestemming gevraagd moeten worden.

Sinds 1 januari 2021 zijn de regels omtrent het vliegen met drones verandert. Voorheen mocht er particulier gevlogen worden zonder een certificaat. Nu moet elke ‘dronepiloot’ beschikken over de juiste papieren.

Neem contact op
Dronevideo laten maken DJI Mavic 3 Lionatwork

Wat is een dronevideo?

Een dronevideo bestaat uit beelden dat met een drone wordt gefilmd. Het zijn dus beelden met een uniek perspectief, vanuit de lucht!
Een dronevideo of dronebeelden geven jouw video dus nog net dat beetje wat het extra speciaal maakt.

Een offerte aanvragen
Een offerte aanvragen
  • EU gecertificeerd
  • Unieke Ultra HD video’s en foto’s
  • Professionele drone, DJI Mavic 3
  • Dronepiloot in te huren vanaf €200

Waarom dronevideo?

Dronebeelden geven letterlijk een ander perspectief. Het levert plaatjes op die voor een mens alleen zichtbaar zijn als ze in een vliegtuig zitten. Een drone laat zien wat vanaf de grond verscholen blijft.

Bijvoorbeeld een overzichtsshot van het bedrijfspand of bedrijventerrein, beelden van mooie natuur of videobeelden vanuit de lucht van evenementen. Droneshots doen het ook altijd goed in bedrijfsvideo’s. Hiermee kun je een goed beeld geven van je bedrijfspand of bedrijventerrein.

Werkwijze dronevideo.

Hoe we te werk gaan bij een dronevideo

Wij maken gebruik van de nieuwste DJI Mavic 3. Dit is een professionele drone waarmee zowel 4k (Ultra HD) video’s als foto’s mee gemaakt kan worden.

Voor het professioneel vliegen wordt er verwacht dat er een goede voorbereiding gedaan wordt. De dronepiloot of operator maakt voor de vlucht een vliegplan waarin mogelijke risico’s zijn opgenomen. Wij adviseren om uw beelden door een een gecertificeerde piloot te laten filmen. Als wij een dronevideo maken weten we met welke weersomstandigheden het verstandig is om te vliegen en welke gebieden ‘no-fly zones’ zijn.

Mogelijkheden van een dronevideo.


Dronevideo bouwproject

Een dronevideo laten maken van een bouwproject? Wij hebben ervaring  met het filmen van bouwprojectne. Voor bouwprojecten gelden vaak stricte regels wie het terrein mogen betreden en wie niet. Daarnaast is het lang niet altijd mogelijk om overal op het terrein te komen. Laat staan foto’s of video’s te maken.

Met een drone wordt het al een stuk eenvoudiger om foto’s en video’s te maken. Bij een bouwproject kunnen bouwfases en specifieke handelingen vanuit verschillende perspectieven in beeld worden gebracht.

Dronevideo evenement

Om een evenement te herbeleven of door het wat extra aandacht te geven, wordt er vaak een sfeerimpressie, eventfilm of aftermovie van gemaakt. Een evenement in de buitenlucht is ideaal voor dronebeelden. Door met een drone het evenemententerrein te filmen of fotograferen krijg je duidelijk overzicht van het terrein en hoe tof het evenement is!

Dronevideo inspectie

Steeds vaker worden natuurgebieden, karakteristieke plekken, windparken en zonneparken vastgelegd met een drone om een indruk te krijgen van de omvang van het gebied. Of om het gewoon een prachtig stukje natuur is. Een dronevideo of dronefoto’s geven een uniek beeld vanuit een uniek perspectief.

Makelaarsvideo

Voor bouwprojecten gelden vaak stricte regels wie het terrein mogen betreden en wie niet. Daarnaast is het lang niet altijd mogelijk om overal op het terrein te komen. Laat staan foto’s of video’s te maken.

Met een drone wordt het al een stuk eenvoudiger om foto’s en video’s te maken. Bij een bouwproject kunnen bouwfases en specifieke handelingen vanuit verschillende perspectieven in beeld worden gebracht.