Blog

De keuze van mijn camera

Een goede camera voor een filmmaker is als een goed mes voor de slager, de juiste schoenen voor een hardloper, een werkende airco met 38 graden. Het maakt het werk een stuk fijner en aangenamer. Bovendien bevordert het de kwaliteit van het eindresultaat. Laat ik voorop stellen dat de perfecte camera niet bestaat, daarvoor spelen te veel factoren een rol. Maar… goed gereedschap is wel degelijk het halve werk!

Verder lezen

De meerwaarde van een animatie

Uitleganimaties zijn populair en worden alleen maar populairder. Dat blijkt ook uit de verschillende benamingen: (uitleg)animatie, explanimation, uitlegvideo of explainer video. Laat ik het voor het gemak op uitleganimatie houden. Het is immers een animatie waarin iets wordt uitgelegd… In maximaal 90 seconden wordt een complexe kwestie op een simpele, maar duidelijke uitgelegd. Waarom heeft dit zoveel meer waarde dan iets uitleggen in een film?

Verder lezen

Video op social media

Mijn expertise ligt op het gebied van films en animaties maken, maar de ontwikkelingen op gebied van het online gebruik van video dwingt mij om me ook te verdiepen hoe een videoproductie optimaal ingezet kan worden op de verschillende social media platformen, ook wel videomarketing genoemd. In deze blog een klein stukje waar onder andere aan gedacht moet worden bij het maken van video’s voor uw Facebook (en in mindere mate uw Instagram) kanaal.

Verder lezen

Over Lionatwork

Lionatwork creëert videoproducties. Dat wil zeggen dat wij de volledige productie bedenken en vervolgens uitwerken. Van het schrijven van het script tot het aanleveren van het videobestand.

Disclaimer
Privacybeleid

Onze werkwijze

Volg ons