Animatie laten maken

Animatie laten maken

Animatie laten maken.

Ben je op zoek een partij om een animatie te laten maken? Dan ben je bij animatiestudio Lionatwork aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 7 jaar ervaring in het maken van animaties. In verschillende vormen en stijlen.
Animatie video’s worden steeds populairder als communicatiemiddel. Het is een zeer geschikt om in te zetten voor educatie- en marketingdoeleinden.

Ben je meer op zoek naar een andere vorm van video. Bekijk dan eens de andere video’s die we kunnen maken, zoals bedrijfsvideo’s en productvideo’s.

Benieuwd wat een animatie kost?

Ik wil graag een prijs weten

Werkwijze.


Voor het maken van een animatie hanteren wij altijd een vaste werkwijze.
Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten.
Lekker overzichtelijk.

1. Brainstormen

Een goede animatie begint met een goed idee. Hierbij zetten wij het doel en de doelgroep altijd voorop. Zo creëren we een animatie die aansluit op uw wensen én uw doelgroep aanspreekt.

2. Script schrijven

Een animatie op maat is een samenspel van een goed idee, een mooi ontwerp en de juiste voice-over stem. Voor de tekst die de stem in gaat spreken moet een script geschreven worden. Dit script schrijven wij op basis van informatie van uw bedrijf of organisatie.

3. STORYBOARD TEKENEN

In het storyboard wordt de animatie helemaal uitgetekend. Op deze manier krijgt u al een goed beeld hoe uw animatie er uit komt te zien.

4. Animeren

Zodra het storyboard akkoord is, wordt de animatie gemaakt. Samen met de voice-over, muziek en geluidseffecten komt de animatie helemaal tot leven.

5. Oplevering

De animatie wordt opgeleverd. Eerst krijgt u de mogelijkheid om feedback te geven. Deze feedback passen wij kosteloos aan. Als de animatie definitief is sturen wij u een downloadlink met de animatie.

Animatie laten maken | werkwijze Lionatwork

Animaties waar we trots op zijn.


[portfolio col= “three” gutter_style= “style1” gutter_width= “40” masonry= “0” maintain_order= “0” show_filters= “0” filter= “portfolio_categories” meta_to_show= “portfolio_categories” category= “animatiefilm” tags= “” lazy_load= “1” delay_load= “1” placeholder_color= “” pagination= “none” items_per_page= “9” initial_load_style= “none” item_parallax= “0” prebuilt_hover= “0” prebuilt_hover_style= “style1” hover_style= “style1-hover” title_style= “style1” title_animation_type= “none” cat_animation_type= “none” image_effect= “none” two_col_mobile= “0” title_alignment_static= “left” overlay_color= “” show_overlay= “0” gradient= “0” gradient_color= “” gradient_direction= “right” title_color= “” cat_color= “” cat_hide= “0” like_button= “0” default_image_style= “color” hover_image_style= “color” hide_in= “” css_id= “” css_classes= “” animate= “1” animation_type= “none” animation_delay= “0” animation_duration= “300” padding= ‘{“d”:””}’ margin= ‘{“d”:””}’ border_style= ‘{“d”:”solid”,”l”:”solid”,”t”:”solid”,”m”:”solid”}’ border= ‘{“d”:””}’ border_color= “” border_radius= “” box_shadow= “0px 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0)” key= “Byq_FWUIO9”][/portfolio]

Animatie op maat

Een animatie op maat. Het spreekt eigenlijk voor zich, wij laten de animatie geheel op uw wensen aansluiten.  Dat kan bijvoorbeeld een animatie zijn die geheel in uw huisstijlkleuren gemaakt is. Of we creëren een karakter dat uw bedrijf of organisatie representeert.

Bij het maken van de animatie denken wij mee over de stijl van de animatie. Verschillende doelgropen vragen om verschillende stijlen, van zakelijk tot speels. Op deze manier communiceert u altijd op de juiste manier met uw doelgroep.
Met andere woorden: als u een animatie op maat laat maken,
is niets te gek!

De kosten van een animatie.

De kosten van een animatie laten maken hangt af van de stijl en de lengte van de animatie. Wij maken een animatie volledig op maat en naar uw wens.
Bekijk hier onze vaste werkwijze voor het maken van een animatie.

De gemiddelde kosten voor een animatie varieert van €1500 tot €3000.
Dit inclusief het schrijven een script voor de voice-over, het tekenen van een storyboard, een voice-over en rechtenvrije muziek.

Een animatie kan altijd.

Een animatie laten maken kan altijd. Dat wil zeggen dat er geen rekening hoeft gehouden te worden met weersomstandigheden. Ook zijn er geen acteurs en locaties nodig… behalve een stemacteur, oftwel een voice-over. Maar hij of zij kan de tekst gewoon in een studio inspreken.

Deze voice-over regelen wij en vaak is het script binnen een dag ingesproken. Wij maken de uitleganimatie geheel op maat, zodat het aansluit op de huisstijl van jouw organisatie.

Een goed script.

Het script is het fundament van de animatie. Het is tevens ook de tekst die de voice-over in zal spreken. Het is dus van belang dat dit script goed geschreven is. Een animatiescript is goed als het geen moeilijke woorden bevat en gebruik gemaakt wordt van korte zinnen.

Wil je een animatie laten maken?

[contact_form form_style= “style2” input_bg_color= “” input_color= ‘{“id”:”palette:2″,”color”:”#222222″}’ border_width= “2” input_border_color= ‘{“id”:”palette:1″,”color”:”rgba(64,193,200,1)”}’ input_height= “” input_style= “boxed” input_button_style= “medium” bg_color= ‘{“id”:”palette:1″,”color”:”#ffffff”}’ color= ‘{“id”:”palette:4″,”color”:”rgba(255,255,255,1)”}’ hide_in= “” css_id= “” css_classes= “” animate= “1” animation_type= “none” animation_delay= “0” animation_duration= “300” padding= ‘{“d”:”0px 15% 0px 15%”,”m”:”0px 0% 0px 0%”}’ margin= ‘{“d”:””}’ border_style= ‘{“d”:”solid”,”l”:”solid”,”t”:”solid”,”m”:”solid”}’ border= ‘{“d”:””}’ border_color= “” border_radius= “” box_shadow= “0px 0px 0px 0px rgba(0,0,0,0)” key= “QSj2gLud5”][/contact_form]