Bedrijfsvideo

Wat is een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is niet zomaar een video van jouw bedrijf, maar een video waarin je jouw bedrijf presenteert. Dat kan op allerlei manieren. Het belangrijkste is dat de kernwaarden van jouw bedrijf goed naar voren komen.
Om deze kernwaarden op de juiste manier over te brengen, bedenken wij een concept. Hierin worden alle facetten verwerkt dat jouw bedrijf het best representeren.
En voor een concept geldt dat het pas goed is als iedereen binnen het bedrijf zich er in kan vinden.

Mail ons direct

Een professionele bedrijfsvideo laten maken.

Door een bedrijfsvideo te laten maken, laat je zien waar jouw bedrijf goed in is. Vertel wat de kracht is van je onderneming. Lionatwork filmt met een high-end camera. Hierdoor zijn de beelden van hoogwaardige en professionele kwaliteit. Maar een goede bedrijfsvideo draait om meer dan alleen professionele beelden. Naast mooie beelden draait het om goed geluid, passende muziek en het allerbelangrijkste: een pakkend verhaal!

Wij beschikken nu ook over een professionele drone en juiste certificaten om hier mee te mogen vliegen.

Waarom een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een breed begrip. Simpel gezegd laat je jouw bedrijf zien in een video. Maar er zijn veel verschillende manieren om uw bedrijf te presenteren. Je kunt het bedrijfspand laten zien(met behulp van dronebeelden), het productieproces tonen of de kijker kennis laten maken met het geweldige team dat het bedrijf draaiende houdt. Uiteindelijk heeft de bedrijfsvideo maar één doel: Het presenteren van jouw bedrijf!

Een greep uit onze bedrijfsvideo’s.

Meer werk bekijken?

De kracht van storytelling.

Een interessant verhaal is altijd fijn om naar te luisteren. En zo werkt het ook met een interessante bedrijfsvideo. Vertel een echt en persoonlijk verhaal en de kijkers hangen aan je lippen. Het moeilijke begin van jouw bedrijf, het maken van die ene juiste keuze waardoor het bedrijf nu zo exponentieel gegroeid is of die leuke maandelijkse bedrijfsuitjes. Het zijn allemaal onderwerpen waardoor de video jouw kijkers boeit. En nog belangrijker… dat men over jouw bedrijf gaat praten!

Werving van nieuw talent.

Een goed bedrijf heeft natuurlijk de beste werknemers nodig, de echte talenten. Je kunt in een video ook het bedrijf en werkzaamheden tonen met als doel om nieuwe werknemers te werven. In dat geval spreken we van een wervingsvideo of recruitmentvideo. Een wervingsvideo laat zien wie je bent, wat je doet en hoe de werksfeer is binnen het bedrijf. Je kunt natuurlijk ook werknemers aan het woord laten. Zij kunnen dan vertellen waarom kandidaten bij jouw bedrijf moeten werken.

Opdrachtgevers waar we al bedrijfsvideo’s voor hebben gemaakt


Jouw bedrijf op social media.

Tegenwoordig is het gebruik van social media niet meer weg te denken. Foto’s en teksten worden veel gedeeld. Maar door een bedrijfsvideo te laten maken met een sterk, grappig of bijzonder verhaal wordt het goed deelbaar. En content dat veel ‘geliked’ en gedeeld wordt, is goed voor de exposure van jouw bedrijf.

Wij kunnen zowel video’s als animaties aanleveren in de juiste bestandsformaten. Deze formaten zijn geschikt voor op social media als LinkedIn, Instagram en Facebook.

Kosten van een bedrijfsvideo.

De kosten van een bedrijfsvideo is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, de apparatuur dat gebruikt zal worden en of de video acteurs of een voice-over bevat. Daarnaast is het ook mogelijk om dronebeelden in de video te verwerken.

Voor een basis bedrijfsvideo moet je rekening houden met een vanafprijs van €1050. Dit is inclusief één filmdag, montage en rechtenvrije muziek.

Veelgestelde vragen.


Wat komt er kijken bij het laten maken van een bedrijfsvideo?

Bij het maken van een bedrijfsvideo kijken we eerst naar het doel en de doelgroep en waar de video gepubliceerd wordt. Vervolgens schrijven we een script en zodra deze akkoord is, wordt er een filmdag gepland. Als de filmdag achter de rug is, worden de beelden gemonteerd tot een fantastische bedrijfsvideo.

Hoelang duurt het om een bedrijfsvideo te maken?

Gemiddeld duurt het produceren van een bedrijfsvideo ongeveer drie weken. Dat is van het schrijven van het script tot aan de oplevering van de video.

Een ‘basic’ bedrijfsvideo kan al binnen een week gemaakt worden. Basic wil zeggen dat er geen filmlocatie, acteurs of iets dergelijks geregeld hoeft te worden. Daarnaast hangt het ook af hoelang je de video wilt laten duren. Een langere video neemt vanzelfsprekend ook meer tijd in beslag om te monteren.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsvideo?

Zoals hierboven staat beschreven is de vanafprijs voor het maken van een bedrijfsvideo €1050. Dit is inclusief een filmdag en montagedag(en).
Wordt het een uitgebreidere video dan wordt er een concept en uitgebreid script geschreven.
Een bedrijfsvideo kan uitgebreid worden met acteurs, dronebeelden, voice-over, animaties etc.

Ik ben nog niet helemaal tevreden over de video, wat nu?

Wij hanteren standaard een gratis feedbackronde. Hierin kun je alle punten van feedback aan ons doorgeven. Dit passen wij dan helemaal kosteloos aan.
Mocht je na de aanpassing nog niet helemaal tevreden zijn, dan zullen we in overleg wat extra kosten in rekening brengen.

Waar kan ik een bedrijfsvideo plaatsen?

Wij leveren een standaard videobestand aan. Dit is doorgaans een .mp4 of .mov bestand. Tegenwoordig wordt er ook veel op social media gedaan en daarom kunnen wij ook bestandsformaten leveren die geoptimaliseerd zijn voor Instagram, LinkedIn, Facebook of TikTok.

Ik wil een voice-over in mijn video, hoe werkt dat?

Wij hebben een database met veel verschillende voice-overs, zowel mannelijke als vrouwelijke stemmen. Wij regelen dan ook alles, zodat jij er niet naar hoeft om te kijken. Behalve dan het kiezen van de mooiste stem voor de video.

Interesse in een bedrijfsvideo?