Gemeente coevorden

Animaties

Herberg Onder de Linden heeft ons gevraagd om content te ontwikkelen dat kwaliteit uitstraalt. In samenwerking met Jurriën Perdok hebben we bedacht om naast foto’s van de gerechten ook films te maken. Elk gerecht krijgt een making-of waarin te zien hoe het gerecht gemaakt wordt.

De stijl voor de zowel de films als de foto’s is chique met een rauw randje. In de films zit veel dynamiek en afwisselende muziek. De foto’s zijn afwisselend in kleur en zwart-wit waarin verschillende facetten van Onder de Linden getoond worden.

Bekijk website
[masterslider id=”5″]

Invulling op social media

Elke zes weken heeft Onder de Linden een nieuwe gerechten. Deze structuur hebben wij aangehouden bij het vullen van de social media kanalen. Elke week komt er een nieuw gerecht online. Voor Instagram fotograferen we elk gerecht vanuit twee verschillende perspectieven. Op de Instagram tijdlijn komt tussen het gerecht een andere element van het restaurant. Op deze manier krijgt de tijdlijn een strakke structuur. De afwisseling tussen kleur en zwart-wit geeft het een rauw randje.

De making-of films van elk gerecht worden op Facebook gezet. De film verschijnt in dezelfde week als het desbetreffende op Instagram.

gemeente Coevorden animaties

Volg ons op Youtube