Wij zijn een creatief bureau uit Groningen.

Bereik jouw doelgroep met animatie en video.

OVER ONS

Wij zijn een creatief bureau uit Groningen.

Bereik jouw doelgroep met video en animatie.

OVER ONS
Contact opnemen

Animatie en video content.

Wij zijn Lionatwork. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij animaties en video’s. Ons doel is om content te ontwikkelen dat jouw doelgroep echt aanspreekt. Creatief waar het kan, functioneel waar het moet.
We combineren kennis, creativiteit en de nieuwste technieken om onze animaties en video’s aan te sluiten op jouw wensen. 

Wij zijn zelf allang overtuigd van de kracht van animatie en video. Zeker in de huidige tijd waarin veelal digitaal gecommuniceerd wordt, is video in onze ogen onmisbaar. Een animatie of videoproductie draagt bij aan de communicatie van jouw bedrijf of organisatie.

Wij ontwikkelen een animatie of videoproductie van A tot Z. Wij bedenken het concept, schrijven het script, zorgen dat alles geregeld is voor de draaidag om vervolgens alles te geven tijdens het filmen en de montage.
Bekijk hier een aantal succesvolle cases.

Dat wil ik ook.
opdrachtgevers
projecten
video's
Lionatwork

Animatie

Een product, dienst of complex proces uitleggen? Een animatie spreekt op een frisse en duidelijke manier de doelgroep aan.

Lionatwork

Video

Een video heeft meer overtuigingskracht dan een stuk tekst. Wij maken video’s waarmee de doelgroep omver geblazen wordt.

Lionatwork

Dronevideo

Wij beschikken over een professionele drone en de juiste certificaten om in Europa te mogen vliegen. 

Werk waar we trots op zijn.


Bekijk meer werk

Met deze opdrachtgevers werken we samen.

Laten we samenwerken.