Een kerstgroet laten maken


Een originele kerstgroet maken

Het is belangrijk om de relatie met je klanten goed te onderhouden. Aan het einde van het jaar is het gebruikelijk om elkaar een kaart te sturen. Vaak gaat dit gepaard met een flesje wijn of een fles bubbels. Altijd goed natuurlijk, maar dat kan beter!
Wens jouw klanten op een persoonlijke manier fijne feestdagen toe, bedank ze voor de samenwerking en refereer nog even naar dat leuke moment van afgelopen jaar in een kerstboodschap, een unieke videoboodschap voor je zakelijke relaties.

Stel je wilt 20 klanten persoonlijk toespreken, dan nemen we 20 keer een verschillende aanhef op. Dit monteren wij in de stijl van jouw bedrijf. Uiteindelijk leveren we dan ook 20 losse films aan.

 

 

Unieke videoboodschap in jouw huisstijl

De kerstboodschap maken we naar de huisstijl van jouw bedrijf. De intro van de film is in de kleuren van de onderneming en uiteraard wordt daar ook de bedrijfslogo getoond. Zo is het ook meteen een stukje marketing. De videoboodschap is in te zetten via social media. Zet het bijvoorbeeld op LinkedIn of Facebook om het bereik van de boodschap te vergroten. Wil je het heel persoonlijk houden? Stuur de videoboodschap dan in een mailing rond.

Wil je het nog unieker! Wij kunnen ook een kerstkaart maken, met binnenin een videoscherm, waarop jouw persoonlijke videoboodschap getoond wordt. Dan maak je gegarandeerd indruk!

 

Waarom een kerstgroet?

  • Origineel en uniek

  • Al vanaf €350!

  • In jouw huisstijl 

  • Branding voor het bedrijf

Neem contact met ons op

Deze unieke kerstvideo’s hebben we al gemaakt

Meer informatie over een kerstgroet?

[stm-calc id="3292"]