Uitleganimatie laten maken

Uitleganimatie laten maken

Uitleganimatie laten maken.

Een uitleganimatie is een geanimeerde video waarin een onderwerp op een heldere manier wordt uitgelegd.
Bij het maken van een uitleganimatie denken wij met je mee om het doel en de doelgroep te bereiken.
Het doel van een uitleganimatie is om een lastige, complexe kwestie begrijpbaar te maken. Voorbeelden waarvoor een uitleganimatie geschikt is, zijn: een nieuwe app, een dienst dat je aanbiedt of een online omgeving

Naast een uitleganimatie zijn er nog andere types en stijlen van animaties zoals: motion graphics en custom animaties.

Ben je naar wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend gesprek in.

Plan een

gesprek

Ik wil graag een gesprek inplannen

Werkwijze.


Wij hanteren altijd een vaste werkwijze voor het maken van een uitleganimatie.
In vijf stappen maken we uitleganimatie naar wens.
Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent en wat je van ons kan verwachten.
Lekker overzichtelijk.

1. Brainstormen

Een goede animatie begint met een goed idee. Hierbij zetten wij het doel en de doelgroep altijd voorop. Zo creëren we een animatie die aansluit op jouw wensen én een animatie die jouw doelgroep aanspreekt.

2. Script schrijven

Een animatie op maat is een samenspel van een goed idee, een mooi ontwerp en de juiste voice-over stem. Voor de tekst die de stem in gaat spreken moet een script geschreven worden. Dit script schrijven wij op basis van informatie van jouw bedrijf of organisatie.

3. STORYBOARD TEKENEN

In het storyboard wordt de animatie helemaal uitgetekend. Op deze manier krijg he al een goed beeld hoe uw animatie er uit komt te zien.

4. Animeren

Zodra het storyboard akkoord is, wordt de animatie gemaakt. Samen met de voice-over, muziek en geluidseffecten komt de animatie helemaal tot leven.

5. Oplevering

De animatie wordt opgeleverd. Je krijgt de mogelijkheid om feedback te geven. Deze feedback passen wij kosteloos aan. Als de animatie definitief is sturen wij je een downloadlink met de animatie.

Animatie laten maken | werkwijze Lionatwork

Uitleganimaties waar we trots op zijn.


Animatie op maat.

Wilt je liever een uitgebreidere animatie, bijvoorbeeld een animatie op maat? Dat kan natuurlijk ook, wij laten de animatie dan geheel op jouw wensen aansluiten.  Dat kan een animatie zijn die geheel in jouw huisstijlkleuren gemaakt is. Of we creëren een karakter dat jouw bedrijf of organisatie representeert.

Bij het maken van de animatie denken wij mee over de stijl van de animatie. Verschillende doelgropen vragen om verschillende stijlen, van zakelijk tot speels. Op deze manier communiceer je altijd op de juiste manier met jouw doelgroep.
Met andere woorden: bij een  animatie op maat laat maken,
is niets te gek!

Wat kost een uitleganimatie.

De kosten van een uitleganimatie liggen tussen de €1500 en de €3000. Dit is afhankelijk van de lengte en de stijl van de animatie. Een kortere en simpelere animatie is minder arbeidsintensief dan een langere animatie.

Als het gaat om een uitleganimatie, motion graphic of custom animatie, wij hanteren voor al deze animatie dezelfde werkwijze.Bekijk hier onze vaste werkwijze voor het maken van een animatie.

 

Een uitleganimatie laten maken?